|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Mikrofoni su za sada sasvim ok,jedino sto me zanima je NEVE 8801 da li za te pare uzeti nesto drugo,ili ostati ne njemu,veliki je problem i nabaviti neku komponentu ovde,ovoga trenutno ima u prodavnici, tako da sam se odlucio za to,ako neko misli da sam mogao i bolje da prodjem i da gresim sto uzimam njega ,da za te pare mogu puno vise da dobijem, neka kaze puno bi mi pomogao!
Hvala na pozivu HeatMan,bas me zanima kako zvuci GEMINI II javi mi kad budes mogao na pm, gledaj da bude subota ili nedelja. Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir opreme.. | DADDY Z | Slobodan Milunović - Boban | 11 | 03-06-2009 11:33 PM |
Predlog opreme? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 08-03-2008 10:23 PM |
Preporuka opreme | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 05-11-2006 06:59 PM |
Iznajmljivanje opreme | davormen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2005 09:07 AM |