Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-04-2008, 01:17 PM   #11
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: stalak za klavijature (3 ili 4)

Fishcek,sorry,zeznuo sam te.Juce sam nesto svratio do stringera i pogledao,to sto sam ja video je za rasvetu ali naslonjeno i sklopljeno uza zid izgleda isto kao rampa za klavijature jbg.

A spider je grozota jer je pretezak,nezgodan za nosenje,i ne daje ama bas NISTA vecu stabilnost od bilo kog drugog stalka,a pri tom kosta 200 eura.I ne bih se slozio da je elita,mozda po ceni,inace je smece kao i svaki drugi proel stalak za klavijaturu.

V stand mi se ne dopada.Previse fensi,premalo za put.Na njega sam stavljao teske klavijature.Mozda je za lagane klavdze super,i za SEDECI stav za vreme svirke.Ja stojim kad sviram.Izgleda odlicno,i spakuje se u mali prostor,tu se slazem.Cena mi nije bila problem,za kvalitet uvek vredi platiti.Ali za svirku gde stojim a ne sedim + 2 teske klavijature nisam se odlucio za njega.

I dalje je najbolji stalak kod nas onaj sugavi proel pre spidera,tronozac.Taj imam.I ne svidja mi se.
darkstar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules