|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Potreban mi je savet iskusnijih kako pripitomiti sobu za slusanje muzike. Visina 250 cm, sirina 215 cm i duzina 386 cm. Dimenzije govore same za sebe i znam da rezultat nece biti ni blizu idealnog ali sam voljan da eksperimentisem dok ne nadjem neki idealniji prostor. Razmisljam o tome da okacim panele od azmafona koji bi sredili visoke i srednje ali mi treba savet (koje debljine, koliko da ih odmaknem od zida i koliko mi je panela uopste potrebno). Takodje me zanima da li je neko probao da sa azmafonom napravi bass traps u uglovima sobe i koja debljina ce biti dovoljna za niske frekvencije. Kada sredim ovu sobu postavicu slike za ostale audiofile koji bi malo sredili prostor u kojem su a nisu trenutno u mogucnosti da obezbede studijske uslove. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna karta za slusanje muzike | discofilman | Computer Hardware | 33 | 24-11-2014 02:42 PM |
Mala soba pa problemi!! | S.a.m.u.e.l | Dizajn i konstrukcija studija | 40 | 15-05-2008 02:19 AM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |