|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Pishem ja, ali neces da me slusas
![]() Uopste se ne radi o kablu za danasnji 3,5" flppy, vec za onaj stari... veliki floppy, iz vremena PC 286, 386... mislim da to bese 5,25", ili tako nekako.... Naterao si me da skinem svoj kabl i da ga uslikam... jasta, za ovo dugujes pivo ![]() ![]() Taj kabl za floppy tesko da danas mozes da kupis u prodavnici delova za racunare. To se vise ne koristi, ali dovoljno je da oshacujes neki stari PC 286 - 386 i capis mu kabl. Izbrojis pinove i odesces visak testericom... radi bez problema... On ima 4 konektora... jedan je zbog okretanja kablova neupotrebljiv, ali... i onako je valjda CW ogranicenje na tri karte... tacno toliko mozes i da vezes jednim Balkan\S\TDM kablom ![]() Ako se ne snadjes, javni, poslacu ti ja jedan kabl...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EWS konekcijski kabel za terratec | MD | Computer Hardware | 10 | 29-12-2010 09:00 PM |
zvucnicki kabel | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 5 | 28-06-2009 01:30 PM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |