|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ne zezam Silicon, nego interesuje me sami Maintenance, jer ako na CASIO
zaradim 500$ cash a ako TRAMPAM za onoga pa onda potrosim jos 1000$ za maintenance onda po mome il finansiskom stanju bolje bi bilo da prodam CASIO nego da menjam. O tome sam trazio misljenja. Jer svaki Analogni sint sto imam kupio sam sa MIDI na sebe i ostalim stvarima, ne znam o cjenama i te stvari a nikad nisam nit istrazivao o tome. Ja ako sam strucnjak da radim sa sintom il da ga koristim i programiram ne znaci da sam strucnjak da ga znam i MEHANICKI il popravljam il odrzavam. Ja nemam blagu vezu sta se unutra desava, jedino sto znam je da upalim i da sviram, snimam i programiram, ne znam ti ja mehaniku i te fizike i matematike koji postoje u tome i sve ostalo unutra. Hvala
http://www.basaristudios.com/ Last edited by Oggy; 20-10-2007 at 12:38 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sletio prophet .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-11-2007 09:04 PM |
Arturia Prophet-V | veseli koljac | Audio Software | 6 | 20-01-2006 01:41 PM |
Prophet stize.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-06-2005 11:03 PM |