Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-09-2007, 08:34 PM   #4
dejankuki
Moderator

dejankuki's Avatar

Default Re: Variax

Sto e tice Guitar to MIDI to jedino mozes da postignes nekim gitar-sintisajzerom...npr Roland GR20 ili GR33 ili Yamaha guitar Sintisajzerom...
Ja imam GR20 i to radi dobro.

Sto se Variax Gitara tice, jedine razlike su u obliku i tremolou. 700 i 600 imaju wilkinson tremolo sistem a 300 nema nikakav.
Svirljive su, imaju solidan vrat, slican stratu, samo malkice tanji 600 i 300 dok je na 700 malo siri, zapravo Gipson type. Mislm da su tako i ciljali obzirom na oblik. Osecaj je prilicno isti prilikom sviranja.
Naravno, meni bi trebalo malo vremena da se naviknem na odsustvo magneta..ali kontam nije to veeeliki problem!

Izrada je prilicno dobra, ali ponuda boja kod 300-ke - samo crna i crvena.

Sve "defalut" farbe mogu se prepravljati softverom "variax workbench" koji dolazi uz njih. Tu mozes da menjas magnete, polozaj i da ih okreces kako zelis...

Sve u svemu: Fina gitara sa nekoliko veeeeoma upotrebljivih farbi. Cak imas i "Dobro" akusticne, bendzoe i jos neke akusticne. uostalom poslusaj ovde neke demo snimke http://line6.com/variax/sounds.html

Po meni, moze da posluzi, ali nema testise! ajd tako da se izrazim.

dejankuki is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules