|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
evo i mene.....posle 12 godina na Cubase (od Atari 1.0 do SX 2 na macu-imao i godinu dana Pro Tools TDM:o ), promjenio za Logic Pro 6 (sada 7.2) i nikad nisam ni malo po?alio, samo sam si celo vrijeme govorio ?ta sam toliko dugo cekao.....LOGIC RULES!
A isto sam u poslednje vreme puno radio u Nuendu sa audiom i veoma mi je cool, ali ako zbrojim sve mane i prednosti Logic mi je je jo? uvijek bolji. Ima Nuendo neke super fore koje Logic nema ali ima Logic mnogo vi?e stvari koje trebam svaki dan koje ima Nuendo idiotski rije?ene..... I LOVE LOGIC!!!! ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul van Dyk - Logic/Euphonix studio video | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 15-08-2009 02:29 AM |
Apple Logic Studio | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-07-2009 09:09 PM |
Logic Studio | dund0 | Audio Software | 15 | 12-08-2008 11:19 AM |