mislim da nema gore situacije od toga kada ti bude puna kuca ljudi (koji su doshli da vide studio) i dva lika koja su doshla da repuju, a ne znaju ni takt da prate.. da ne pricham o tome da nisu ni pola texta napisali.. jbg.. iznerviram se.. zaboli glava (dodushe, jednom se to desilo).. ali odradim svoj posao i uzmem svoje pare (koje su vece, jer su ipak proveli 6 sati u studiju)
ne znam.. u sushtini sam oshtar prema ljudima.. jbg, doshao si da pevash, a ne znash da pogodish ton.. doshao si sa idejom, a ne znash da je realizujesh.. ne moze to tako.. umesto da se smaram sa njima, mogu bar da blejim na netu ako ne i da budem sa mojom izabranicom..
nemam pojma.. ma, najvishe me nervira kad mi upadne neki narodnjak pa se tripuje da sme da mi naredjuje.. jednom mi falilo da isteram slichne iz stana.. pazi, ja mu produciram, radim matricu.. snimam.. mixam.. dajem mu moj chips (

) i on se neshto breca na mene.. vo..
uglavnom predlazem da budesh oshtar, rechit i da en koristish mnogo eufemizme. ako si im producent, reci im to i to ne valja.. mada, siguran sam da ne bih izdrzao ad snimam metal bend 9 sati..
posle tri sata me jedna ista matrica ubode u mozak, i boli choveche..
pozdrav