|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam sva cetiri CSR-a, mozda za moje usi najprihvatljivija varijanta CSR-Hall (a mozda je iz zbog njegove crne boje).... Ne znam, nisam se jos dovoljno upoznao sa njim, pa stvarno ne mogu da kazem realno misljenje. Posle godina koristenja samo IR1 i Rverb-a jako mi je tesko da se priviknem na samu boju nekog drugog. Nemoj pogresno da me shvatis, ne trazim Reverb koji radi kao IR1 ili Rverb, ali mozda vremenom shvatim da je bas CSR super...a mozda i da nije....
Mada, vecu paznju mi zaokuplja onaj Altiverb...... nekako izgleda "bogatije".... he he (zezam se) Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |