|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Znam i sam da tako izgledam i zvucim, ali niti sam iznerviran, niti ljut, niti zelim da budem tuzan, niti sam tuzan, niti filozofiram (ukoliko je ovo sto pricam filozofija) da bih filozofirao, vec ne znam drugacije.
Te pesme o kojima se ovde prica, za mene nemaju kuku! Sve sam ih cuo, na Gunse i na Queen sam se upecao (nekoliko pesama), ostalo nista. Ja bih najvise voleo da mene rade sve one pesme sa radija pa da odvrnem u kolima radio i uzivam, al ne ide mi ... Sva sreca pa imam internet i nadjem muziku koja mi se svidja. Zaista je prica presiroka da bi se sve obuhvatilo u jednom postu, ali razliciti ljudi razlicito slusaju muziku. Ja muziku ne slusam tako sto upalim TV, pustim mp3, dodje mi ekipa i sad ja sedim, gledam fudbal, pricam sa ljudima i slusam muziku. Ja kad slusam muziku, tu smo samo ja i muzika, i ne mogu da slusam pesme kod kojih je sve na prvu, tj. mogu ali jednom, drugi put pocinje da me nervira, bukvalno. E sad, mozda sam ja neki vanzemaljac, al' nesto me interesuje. Sta ti DaBear slusas privatno? Znaci ne ono sto moras da slusas da bi mogao da radis produkciju i pratis trendove, vec za svoju dusu?
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 04-05-2007 06:42 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |