|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Evo jednog Hita:
"Vatreni poljubac" Ispricacu vam kako je nastalo Zikino kolo kakvo kolo, ko ga ne bi vol'o Bilo je to davno na brdovitom Balkanu zaljubio se neki Zika u komsinicu stanu. I ne bi tu nikakvih problema ni bilo, jer Zikino ocijukanje i njoj bese milo. Al tu se javio onaj problem stari u nje njiva velika a njegov posed mali. To u stvari ocu njenom pocelo da smeta jer on nece obicnog siromasnog zeta. Stana Boga mi stasita sve vrcka kad seta za svakog muskarca idealna meta. I mada kod Zike bese posed mali to mu nije smetalo muski da navali. Ali u nje ista recenica svaka nemoj Ziko molim te videce me tata. Odveo bi je Zile u sumu il' u selo preko al' otac ne pusta je od oka daleko. Dojadila Ziki da igra macke i misa ma imacu je rece vala, ko oca sisa. I jednog dana dok svi bejahu u polju na radu njih se dvoje Boga mi razbaskarili u hladu. Dovija se Zika poljubio bi je slatko ali i sam zna nece ici glatko. Kad u to se seti kad rekla mu je baka samo ti navali sine pretvara se svaka. Poljubi je Zika filmski al' oseca travku kad u to se seti u ustim zaboravio slamku. Ispljune je pa nastavi ljubit oko vrata a ona ce nemoj Ziko videce me tata. Zahukto se i ne cuje raskopcava bluzu ma ne bi vala sada stao pa taman u cuzu. U to se na svetlost dana ukazase grudi uh ti Boga samo rece pa nastavi da ljubi. I Stana se izgubila za muskost ga hvata a sve vice nemoj Ziko videce me tata. Rek'o bi joj ali krklja u grlo mu stalo nek ubije vala brate samo ne jos malo. Na suknju se okomio otima se Stana duplo golo vec sevnulo u po bela dana. A Ziki se pomracilo ne zna ni gdje cilja a ona se sve namesta satro trava je ckakilja Upro Zika nema vise ni kapija ni vrata a Stana ce nemoj Ziko vidjece me tata..tata...taaataaaa Ta ta ta ta ta ta ta... Od tad Stana, od tad Stana zove hajmo Lolo zove hajmo Lolo u Zikino kolo...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |