|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
He, pa ovo mi je omiljena tema
![]() ![]() ![]() Mislite li stvarno da je Goa isključivo počivala na matematici? ne bih rekao. moj utisak je da su mo?da tu i tamo po negde koristili binaural bit, ali da je ipak osećaj i kreativnost preovladavala. a i mislim da se uticaj droga na celu priču ne sme zanemariti (uticaj na formu i sadr?aj samog stila), kao i njegovo geografsko poreklo ali za?to je to ipak dosta tvrđi zvuk od dotada?njeg trensa ne bih stvarno znao ako su stvarno ?eleli da utiču na um pozitivno, zar nije trebalo malo da smek?aju jer da bi do?ao da spu?tenih mo?danih talasa čovek prvenstveno treba da se smiri ?to sa onakvim kikom sumnjam da mo?e, ovako se posti?e jedino efekat sličan drogama ljudi ?ta vi mislite????????????????????????? |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |