|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo, počeo sam ne?to, pa me zato i interesovalo va?e mi?ljenje.
Rumski software. ![]() Rumski Muzički Kalkulator v0.0.0.1 probna verzija Za sada implementirano: - Delay Kalkulator - Takt Kalkulator - Frekvencija <-> Nota (odredjuje notu u odnosu na zadatu frekvenciju) Trenutno se radi i na drugim 'proracunima', a kao ?to rekoh i Vi mo?ete da učestvujete i predlo?ite ?ta bi moglo da se 'računa'. ![]() Ovo je probna verzija i kao takva sklona 'gre?kama' koje nisam sad ispravljao, a koje će biti ispravljene u radnoj verziji. Npr. poku?ajte da upi?ete negativnu vrednost u polju za upis frekvencije (nrp. -2387). To je lak?i deo posla (ispravljanje gresaka tj. bugg-ova ![]() Me?ao sam 'na?' jezik sa engleskim jer nisam znao adekvatne domaće termine. Pa ako imate predlog za promenu ... ka?ite. Software je rađen u Microsoft Visual C# Express-u (besplatan IDE) sa .NET v2.0 framework-om. Da bi ste pokrenuli program potreban Vam je .NET v2.0 framework koji mo?ete skinuti sa ove adrese: ~23mb Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable Package (x86) *(Sound Forge takođe koristi .NET framework) Predlozi, razmi?ljanja, kritike, ?elje ... , samo napred. ![]()
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 06-09-2006 at 05:37 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tra?im jednog muzičara iz kraljeva.Molim vas, pomagajte. | supersonic | Pricaonica | 3 | 07-09-2009 05:56 PM |
Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning) | Koshpa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 81 | 18-04-2008 06:44 PM |
Su?tina muzike kroz kulturu muzičara, duhovnost, samosvest, filozofiju... | yechmeny | Dragan Ivanović | 6 | 18-02-2007 05:33 PM |