|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
"To što bi ovde bilo malo ljudi i niko ne bi pevao ne bi značilo da su Rush smor nego da smo mi smor i da pojma ne znamo."
Evo ovde je sve sazeto ! Inace bio na koncertu i moji utisci ( znam sve pesme koje su svirali ) su vrlo pozitivni. Jeste pevac puko dobro na par mesta ali i to se desava, playback ? koji bre playback ? Svirka i zvuk vrlo dobri mada mi se nije svideo solo u kingdom of desire ( ja ocekivao vise ) ali to je moj utisak. U greskica u Rosana , koju je Steva prokomentarisao sa We all do mistakes , and than we call it jazz ( ili tako nekako sad bas nemogu dobro da se setim ) . Sve u svemu meni bilo dobro - neznam sta su drugi ocekivali. Zao mi samo sto nisam upoznao Duleta ali ako se sledece godine poklopim sa Nidzinim dolaskom moracemo da se vidimo. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |