|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Psiho
|
![]()
Shvatio sam ja tebe sasvim dobro i prvi put i napisao ti da ne znam tochan naziv ali sam ti napisao cjenu i josh neke detalje. Iskreno nisam primjetio da li si odgovorio ili ne, vjerojatno zato shto meni terminologija i nie tako bitna. Bitno mi je da stroj radi a je li to samo "virtualni" dual core ili pravi... to me manje jebe.
Svejedno, oznake i imena postoje radi laksheg razumijevanja pa je njihova pogreshna upotreba upravo suprotnog efekta i to treba izbjech. Dakle sorry na pogreshci.... nie dual core nego obichan Intel HT.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |