|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja licno vise volim prvi trip (koji si naveo) mada... To opet ima veze, kao sto si rekao - neki zanrovi tako, drugi ovako, znam da zabudalim sa dosta atmosfera, kad me ponese trip, mada najcesce na ritam sekciji....
Eto npr prije 10-ak dana odradim neku rnb skicu za koju provalim sjutra da je vise ok nego sam mislio. Beat mi banja, ali nikako u njemu onog africkog toucha, i tako pocnem da se igrammmmm.... Znachi neki tiny room na kicku, reverb od nekih par ms na snare, isto neki minimalistican na udaraljkama, cak i na shakerima mrrrrvicu sto mi nije nikako obichaj, onda sve to zajedno (kao group ch) zakuvato sa josh malo.... Kompresija tu igra josh vecu ulogu..... Pojma nemam, sve u svemu endless number of combinations... Nemam neki recept kojeg se drzim, samo slusham....... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSS3, PCM-91 i ostali reverbi(TESTOVI) | STUDIOTON | DSP forum | 158 | 22-04-2010 09:40 PM |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Hardware reverbi | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 49 | 26-03-2007 05:44 PM |