Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-04-2006, 08:50 PM   #1
goasia
Senior Member

goasia's Avatar

Default Se Atc-x

posle vise od cetiri meseca cekanja stigao mi je SE atc-x , ko zna , zna sta je to
par reci o prvim utiscima ... sound , odlican , svi filteri su verne kopije originala , stim da 303 nije nikad tako dobro zvucao koa atc-x, mozda Moog filter ne rezi tako ,ali je veoma topao i muzikalan , Obie filter ima LP i BP ,ovaj zadnji mi se izuzetno dopada , ARP je grub i sirov ... attack mu nije previse brz ali zadovoljava , napr zaostaje za Waldorf Pulse-om ,ali je brzi od Andromede ...
user interface je katastrofa , ali se moze navici , folija tasteri kao kod dx 7 , jx 8p , prosto ne osecas kad si ga kliknuo , mod matrix mu je solidan , ugradjena distorzija i ringmodulator sire spektar mogucih zvukova , preseti su odlicni ...
sa bilo kojim midi kontrolerom zacas postaje fleksibilniji za programiranje , posto vecina parametera se moze editovati jednostavnim midi kontrol porukama .... najgori moguci manual koji sam ikad video ,citao ... ponekad covek misli da nije vazno , al su tu zatajili skroz ... inace vidi se na izradi ,da se proizvodi u takoreci manufakturi i da im je support jalov , no sve u svemu ... kad ukljucite sint , sve mu se oprasta .... sound je prva klasa ... a to je najbitnije
goasia is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules