|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
e kad smo vec kod vst Stack-a ,dosad sam radio sa jednim racunarom ,sa UAD kartom , medjutim pojavila se poteba za sve vecim brojem audio kanala , tako da se brzo iscrpe mogucnosti karte ... pored racunara imam i jedan laptop , koji bih mogao integrisati u sistem , potrebna mi je adat karta za laptop da bih se nadovezao na master komp , sa rme hdsp ...medjutim imam neku stariju verziju Vst stack -a , pa nisam mogao da nadjem opciju u samom programu za audio strem prema slave racunaru(u ovom slucaju laptop) koji bih koristio kao fx rack ... konvolution reverbi , delay . itd ... pojavljuje se opcija koriscenja vst intrumenata + efekata ali ne i varijante koje trazim ..
verovatno neko od vas vec radi to , koja verzija softvera mi je potrebna , i zeleo bih cuti vasa iskustva u vezi latencije pri ovakvom modusu koriscenja stacka.... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonic Core (Creamware) A16 XLR | Zeroo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-09-2009 02:57 PM |