|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
BUAAAAAHHHAAAHHAAA
![]() ![]() ![]() Necu nista ovaj put o "onome"... ![]() ![]() ![]() Preslusa ja ovo OFF i nista mi se ne svidja. U stvari, cini mi se da ste vi usnimili sve ovo korektno, ali samo sa strane usnimavanja (koliko god je to moguce izolovati). Bend je tiha jeza i sve deonice su katastrofalno odsvirane. Ja prvo preko toga ne bih presao, a to je isto jedan od "vasih" (nasih) poslova. Posle toga, vise nema o cemu da se prica. Losa izvedba, los aranzman (u stil ne zalazim) i normalno da cak nema ni cime da te inspirise da radis. Bubanj je jako tanak i rasplinut, los odnos overa i ostatka bubnja (bubnjar nema osnovnu sviracku tehniku i ima ogromnu razliku u udarcima, tako da ga ni 100 kompresora ne bi dovelo u red), bass mumla i lose je sviran, gitara (pogotovu ona na pocetku) je tragicna... Vokali... Nemoj ovo licno da shvatis, mislim da je prvo kriv vas profesor koji je dopustio da jedan takav bend bude bend sa kojim ce njegovi ucenici da rade, a mislim da je i drugo kriv isto on, jer je prevideo i posle usnimavanja sve ovo (mozda i nije prevideo, nego je samo bilo bas briga) i uvalio vama "vruc krompir". Gde ti ono bese? Na VTS-u? Ako je tamo, imate Air 15 5.1 i imate ogroman problem sa elektro smetnjama... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Da, da.......
![]() Jeste Air 15, ali se koristi samo kao stereo slusanje(bez sub-a), a S800 pored toga zvuce kao kuca! Ne znam, stvarno sam se pogubio u mixu izmedju zelja banda da to zvuci 'vintage', i onoga kako mislim da treba. A to sto si rekao za band, aranzman.....samo potvrdjuje to koliko je bitno da 'producent' bude sa bendom i u fazi preprodukcije. Da sam bar bio tu kad su se snimale gitare, da ih nateram da se to malo podeblja nekim duplexom, ali lepo se kaze, mnogo babica, kilava deca
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Tehniku na stranu, da je bend bio dobar, mogao si ih mixati i na tranzistoru i bilo bi bolje nego sto je ovo ispalo.
Ja u takvim situacijama dajem dve opcije: 1. Ne svirate vi 2. Idete kuci, smislite, navezbate i dodjete ponovo I kraj. Nema tu mnogo sta da se prica. Ako si bend, ne zanima nikog tvoje "nesrecno detinjstvo", vec se ocekuje od tebe da sviras, a ako nisi, mozes uvek da se bavis okopavanjem baste, daktilografijom i sl... Ej, Vintage zvuk!!! Sad vidim da su ljudi zahtevali d12. Ej, zahtevali?!?!? Bolje da su vezbali da sviraju, nego li se prave pametni. Ma to ti je kod nas. Imao ja skoro situaciju: Snimam ja jednu pesmu i stvarno, dobro sve zvuci, zivi instrumenti, mnogo posla. Ljudi zadovoljni, ja zadovoljan, dolazi devojka da peva pratece (ali ne ona koju ja zovem). Od samog pocetka, pocinje da se pravi pametna, tipa: "A, semplovi..." - "Ne, svirao sam,", "A zasto ova gitara, a sto ovo..." Ignorisem je ja dobar deo dana iz postovanja prema ljudima koji su je zvali i na kraju ja nju pitam: "'Oces ti da pevas ili mislis da me celo pre podne zajebas svojim pametovanjem?!" Kad je zapevala, razmisljao sam o tome da bi bilo bolje da sam je i dalje pustio da kenja... Naravno, svi prateci su sutradan izbrisani... Kod nas mora da se uspostavi red i dok toga ne bude, svi ce da budu pametni, a niko nista nece raditi. Naravno, uvek ti ostaje mogucnost da sve ponovo odsviras sam kod kuce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
spavajte sa jednim okom otvorenim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Zvincic je novoimenovani komandant hrvatskog ogranka "anti- CW" pokreta
![]() ![]() ![]() Ej, ljudi, to su samo sprave, nema bolje fore za zezanje, ne vredjas zivu osobu vec komad necega. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderator
|
![]()
Zadnjih nedelju ili dve nema topica u kom se ne kaci CW i to kroz "salu".
Ajde ljudi dosta o tome vec sam vas zamolio, vi rekoste da je to komad plastike, ako je tako sto se onda kacite na taj komad plastike, mislim nije mi jasno. Niko ne govori da je zavistan od CW-a ili da je zaljubljen u njega i da bez njega ne moze da zivi, niti da je to jedina kartica koja valja a druge ne valjaju, niti se iko ljuti sto vi cimate CW jer bi to bila bolesna ljubav. Molim vas da prestanete sa tim, unistismo forum sa CW-om ![]()
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pored takvih "prijatelja" CW-u "neprijatelji' nisu ni potrebni ![]() ![]() ![]() Zvincicu, OBUSTAVLJAJ PALJBU!!! Idemo da jurimo ribe... 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |