|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Ne bi vlast imala nikakve koristi od donosenja tih zakona..vise se ovako zaradi....MITO I KORUPCIJA!...Danas se sve moze kupiti...Skupis malo para i odes u vladu i kupis zakon..
![]()
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ili se varam :roll: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Eh kad bi to bilo tako,svi bismo ?ivjeli u blagostanju.Dr?ava bi radila svoj posao,etc... Ali za?to to,kad neko mo?e da kupi zakon @Zid U pravu si,,mada Gianfranco je dobro rekao...Vlast nije tu da ima neki pretjeran korist iz svega toga. Ipak mi smo njih izabrali da rade za nas!!!Al' J**ga,ko smo mi da pri?amo o ovome,samo me mo?e neki ludak sa?ekati u mraku i pretu?i bejzbolkom...kad pro?ita ovakvo ne?to A ?to mi to treba... Mislim,neka radi Ceca...Kad ima glupih ljudi koji ?e je slu?ati,i ja bih to radio kao ona. Vi ne biste??? molim vas... Ali,u?asno je to ?to najve?i dio muzike se svodi na Grand.... J**em ti grand.... E,jadne li dr?ave....
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Ne ne varas se,zato vlast i sluzi..samo sto su ljudi koji vladaju to malo drugacije skontali..na zalost
![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Kad smo vec kod Beovizije, gledao sam kod druga spisak ucesnika iste, sa sve autorima na njemu (i on je ucestvovao u tom cirkusu). I sad podatk za Ginisa:
APSOLUTNO svih 14 kompozicija koje su prosle, su potpisali sve sami poznati likovi sa estrade, bilo kao tekstopisci, kompozitori ili aranzeri (Lane, Kobac , Leontina.........) i APSOLUTNO svih 10 koje nisu prosle su dela ljudi koji su sami sebi radili kompozicije, eventualno uz pomoc relativno anonimnih umetnika. KO TU KOGA JE*E? Mislim da je vreme da 'ustane kuka i motika' ![]()
![]() |
#26 |
Vibrator
|
![]()
gianfranco, slazem se sa tobom..
mogli bi da pocnemo od sokoj-a.. sto se takozvanih "umetnika" tice, poznato je da takvi nemaju ideja i da ih nalaze na drugim mestima, tako da se ne brinem za njih... samo cekam kada ce poceti da koriste techno numere... :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Ma kako izgleda, trebace jos dugo vremena dok se stvari dovedu na svoje... Evo ja gledam i nemogu da verujem, jer jelda u nasoj lepoj domovini to nikad nisam video niti znao da bi to tako trebalo da funkcionise..(verovatno sam mlad) , dok mi ovde nisu objasnili! Bogami ovde (Ceska) estradni umetnici, kompozitori, autori textova, autori muzika za reklame - niko od njih nezivi od prodatih diskova! Svi zive od autorskih prava... OSA (organizacija za zastitu autorskih prava umetnika) se nezajebava nego radi, jer OSA zaradi jos vise od umetnika koje zastupaju! Napravis jedan hit, za svako emitovanje na radiu OSA ti uplati 5 evrica na racun, za svako emitovanje na TV-u - 10 evrica na racun.. Pa vi izracunajte kako hitmejkeri brzo postaju milioneri
![]() OSA maltretira i lokale, hotele, bukvalno svuda i sve gde se javno pusta nesto sto ona zastupa! I svima lepo.... A sto se Cece tice, ako je ljudi vole, nek peva... Ja je neslusam, niti je osudjujem. Svako od nas na ovoj planeti trazi mesto pod suncem da se lepo ogreje i prozivi svoj zivot. Ako je njoj lepo, ako je lepo ljudima koji vole njene pesme, pa nek pevaju od jutra do sutra! E, a pazi sad ovo! Imam koleginicu reziserku iz Slovenije, izuzetan talenat, nacitana, inteligentna...super devojka! Kad sam otisao prvi put kod nje u goste nisam mogao da se nacudim! Pusta mi cede a ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii............
kako se zove softver koji moze da iz cijelog aranzmana odstrani vokal? mislim da se uzario od koristenja ![]() ljudi pa sta je raditi? dok mi kuckamo po forumima i dobijamo goli KURAC (oprostite sto sam ovo napisao ali shvaticete me ![]() OD OVOG MOMENTA POCINJE BESPOSTEDNA BORBA ZA ODSTRANJIVANJE TAKVIH LIKOVA IZ JAVNOG ZIVOTA ![]() ako nece Muhamed bregu hoce breg Muhamedu. jos nesto: ako bi autoska prava zazivjela i u Srbiji i u Bih i u Hrvatskoj advokati ce imati posla jer ce se bagra da bi dosla do jos vece love posvadjati medju sobom, tuziti jedni druge i sa bine ce se preseliti u sudove. Dno je ljudi tu... i jos: ako ceca ima milione zasto ukrade pjesmu zasto nekog ne plati da joj uradi album tipa Madone... ili zasto ne osnuje firmu i prestane sa pjesmom? a zasto da da? kad ljudi (brbani cit. zvincic) idu da slusaju Micu Trofrtaljku i DJ krmka zasto ne bi slusali Cecu (srpsku Madonu)... gotovo... ne mogu vise pocinjem i povracati i kenjati i pisati u gace od svakakvog smrada i smeca i ljudske gluposti kakva se nije desila ovom nasem prokletom,nenormalnom balkanu... nikad vise necu pisati o ovome, NIKAD! sve sam rijeci potrosio....... ![]() ![]() ![]() ![]() ali...mogu da nam ga poFLautaju... i svi znate zasto...samo se pogledajte u ogledalo...and smile 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @mr.lou Haughhhhh ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za mene je to isto sund. E sad, kad bi poceo analizirati, nazalost nije samo to sund i bogami sunda jos veceg mozda ima i u stranoj produkciji, samo sto na engleskom kad nesto i bez smisla otpevas-ono zvuci dobro. To sto nas Ceca iritira vec u startu, to je druga stvar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Ceca Palada Demo... | Bitch | Promocija radova | 35 | 08-02-2007 08:09 PM |