|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Upravo sam se cuo sa covekom od koga kupujem kompjutersku opremu.
Ima taj Cooler Master (70 eur-a) ali sutra ce ici da pogleda neke nove modele koji su stigli.Kaze da ce valjda trebati vece napajanje,a da izgleda nece trebati vece kuciste...mada sam ga jedva cuo,jer sam ga zvao na mobilni pa zesce krci veza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
uzmi big tower, bice ti niza temperatura garantovano..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
360 bi trebala biti dovoljna, ako je napajanje i kuciste boljeg kvaliteta
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]()
meni vrsi posao spire whisper rock IV, tih je a i vrlo jeftin.. temp. mi je idle oko 40 (koristim speedfan - opciju za softversko hladjenje cpu-a).. imam oc barton na 2.2ghz..
http://www.pakom.co.yu/wwwpakom/Kata...?sifra=0301022 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mason
|
![]()
GianFranco, od velicine i konstrukcije kucista ti zavisi protok vazduha kroz racunar. Takodje je bitno da kablovi u kucistu budu sredjeni jer i shuma kablova moze da poremeti ispravno strujanje vazduha kroz comp.
Pasta izmedju procesora i coolera takodje igra veliku ulogu. Ja i danas koristim Titan-ovu srebrnu pastu, ona mi se najbolje pokazala... Kad vec toliko budzis racunar, onda ga i zastiti! Dakle prostrano kuciste, 400w enermax, tagan, chiftec, dtk... napajanje Dodatni kuler na zadnjoj strani racunara koji ce da izbacuje topao vazduh napolje. APC UPS koji ce da te sacuva od munja i gromova svetog Ilije ![]() Ja imam neko povece kuciste (no name), DTK 400w i APC UPS CS500 i osecam se malo sigurnije nego ranije, kada sam cekao koja ce munjica da sprzi moj ubogi racunarcic ![]() Sa 400w guram: dvd rezac, dvd player, 2xHD, luna, pulsar, barthon 2500+, a uskoro ce doci i UAD...
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Pa ja ocekujem i pre ponedeljka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Danas prolazio pored Comtrade computers i svratim da vidim sta ima od kulera,kucista,...
Objasnim glavnom koji je tu zaposlen situaciju i on kaze da je 360W Chieftec "pravih" 360W i da je to sasvim dovoljno! Kada sam mu rekao da u radu dostize preko 65 stepeni ,rekao je da slobodno idem i preko 70 !? S druge strane ja sam se spremio psihicki da se izujem za Big Tower kuciste,novo napajanje i kuler ... Ovaj Zalman CNPS7700-Cu (Tezak je "samo" 920g !!!) mi izgleda sjajno i extra je tih,samo jos nisam nasao da ga neko ovde prodaje! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
powercore pitanje | liman021 | DSP forum | 7 | 11-09-2006 06:28 PM |
Za one koji imaju problema sa SATA driveovima i Sil3112;3114 | zvincic | Computer Hardware | 2 | 19-05-2005 10:59 AM |