|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Zanima me kolliko bi bilo zainteresovanih za kupovinu knjige na temu masteringa na nama razumljivom jeziku ? I da li imate konkretan predlog koju knjigu prevesti ( jednu ili vi?e ) ? Trebao bih razgovarati sa jednim izdava?em koji bi to mogao uraditi ( ako bude imao interesa ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
" ART OF MASTERING" by BOB KATZ , sjajna knjiga , imam je u PDF formatu pa ako mozes nesto da sredis rado cu ti je poslati, mislim da bi to bilo od velike pomoci svima.
![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Mene zanima Sve o radu u "Sonaru" (cakewalk) i ?teta ?to kod nas nije ni?ta prevedeno.
Zanima me, naravno, i Bob Ketzova knjiga, kao i sli?na literatura... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ici cu sutra za Bg. mogu pitati i za Sonar . On ima problem sto sve sto izda se foto - kopira pa jedva izvuce novac . Ima li jos predloga osim Boba Katza ? Knjigu imam . Prevodilac ako je izda , otkupice i autorska prava .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Pricao sam danas sa izdavacem u vezi knjige za mastering koju bi izdala Mikro knjiga ( najverovatnije ) . Ukoliko bude solidnog interesovanja , mogucnosti su sledece :
1. Da sami izaberemo koju ce knjigu prevesti i izdati ; 2. 10 % provizije za svaku prodatu knjigu ( onome ko je proda ) . Ima jos par vesti u vezi s tim ( vezanih za Sonar ... ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
U vezi Sonara . Moguce je da se prvede i izda , u zavisnosti od interesovanja . Receno mi je da su o tome razmisljali i da po njihovim/njegovim saznanjima postoje samo dve knjige do sad napisane o Sonaru ( ?! ) .
Predpostavljam da bi oni mogli izadati knjigu koja bi se eventualno napisala na rumskom , opet u koliko bi uspeli pronaci minimalan interes . Okvirna cena izdatih knjiga bi bila oko 1100 - 1200 din./kom. uz proviziju od 10 % . Tako da bi sposobni prodavci mogli i zaraditi . Ako bi sve to fukcionisalo solidno mogli bi s vremena na vreme dobijati odstampanu i aktuelnu literaturu po svom izboru . Ovo je veoma vazno jer je sve do sad izdato vec pomalo i zastarelo ( mada moze odlicno da posluzi : preporucujem sva njihova izdanja . Ja imam ukupno 7 knjiga , samo dve nisam platio , foto - kopije su , nisam imao para za original ) . Sve predloge sta bi ste voleli da imate prevedeno i ( luksuzno ) odstampano mozete postovati ovde ili na milosjeftic@yahoo.com Bilo bi stampano latinicom na srpskom - najprakticnije resenje . Kada se/ako se dogovorimo mi ovde na forumu ili na nekom drugom forumu ( u dogledno vreme , ali bilo bi vrlo pozeljno po nas , sto pre ) sta bi hteli , pricacu sa izdavacem ponovo , ovaj put sasvim konkretno . Svi zainteresovani za prodaju knjige mogu me kontaktirati na milosjeftic@yahoo.com bez obzira sta su do sad pisali o meni . Shady , imas li neki konkretan predlog ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Shady , kupio sam danas knjgu sa primerima iz Sonara , sutra cu je pregledati ...
Kostala je 1000 din . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
OD KAD SE OVA TEMA OVAKO ZOVE??????!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase SX knjiga (na srpskom) | matija | Tutorijali | 4 | 02-02-2009 06:36 PM |
Cubase ili Nuendo na srpskom | korenjak | Audio Software | 28 | 28-11-2007 11:49 PM |
Tutorial na SRPSKOM ! | Mirko | Tutorijali | 6 | 01-08-2005 02:11 AM |