|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Moderator
|
Quote:
Word ti nije CPU friendly... Najbolji efekat se postize kada povezes Outlook i Word pad u rewire, tada i nema potrebe za Saund Forzom jer impuls mozes da editujes u word padu bez gubitka na transferu Ako budes radio ispravno, imaces svetski sound. evo ja se bas rudim i sve se nadam da ce me neko zapaziti. Mozda postanem i moderator
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
Haha, outlook.. ovo je ?e??e...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
|
Takav sam ti ja
Posle onog tutorijala o Sx monitoru, i snimanju instrumenata, ovo mi se jedino ucinilo kao logican i dostojan sled rasprave. Ali nije lose, evo i Dusan je imao nesto konstruktivnih pitanja. Nikad se ne zna gde ce covek i sta da nauci
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
|
Ajd' da probam "Voxengo Pristine"...
@MilTon Nisam uspeo da skinem REVOLVERB, braca Rusi ga zakljucali
|
|
|
#15 | |
|
Pro Member
|
Oggy, hvala ti zaista, stvari su mi sad mnogo jasnije
Negde sam ja to i sam pretpostavljao, jer kad podignem word, outluk mi se gu?io ve? sa tri otvorena impulsna email-a, nikako nisam mogao da uradim po?ten mix. Ve? sam mislio da se tripujem, a nigde nisam mogao da dobijem odgovor, na K-V-R- forumu su me ljudi ?udno gledali kada sam postavio nekoliko pitanja, izgleda da ipak previ?e cenimo taj beli svet a premalo sopstveno znanje. :oops: ?elim ti da u novoj 2005. postane? moderator i ispuni? sve svoje snove (uklju?uju?i i ono ?to si mi pri?ao za ?etvorku sa plavu?om, crnkom i krezubom babom koja kuca vrcave nepodob?tine na laptopu :P Sve najbolje, i da mi vi?e niko ne dira Oggy-ja da vam ne bih slao viruse elektronskom ePTT po?tom u te va?e Cubaseve i Word-ove Quote:
|
|
|
|
#16 | |
|
Mason
|
Quote:
Dobro, ima tu nesto... meni obicno pevaci traze hall u slusalicama prilikom snimanja, ali u te svrhe lepo im stavis neki hall sa kartice... Nisam probao Voxengo Pristine Space, ali na Sir se ni malo ne zalim, super mi radi, a Waves IR1 je meni omiljena Wavesova spravica.
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
|
Isto je tako bio odusevljen i George Maessenburg kad sam mu otvori oci, oko ovih stvari... Nego jesi li cuo da se vise ne proizvode NS 10 kutije? Isto tako se i prica da ce da nas bombarduje Nato ako Milosevic ne povuce vojsku sa Kosova... To nece na dobro da izadje... Posebno me brine sto kazu da ce najjace udariti po Zrenjaninu... Nego, sad ozbiljno, cenim tvoje zalaganje da me odbranis i jos me vise odusevljava tvoj smisao za humor Idem sutra za BG po RA 500 i na neki sastanak, pa ako si tamo, mozemo na neku kaficu? Izvinjavam se na privatizaciji foruma :oops: |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Pro Member
|
Pa ako si mislio na mene a ne na ovog super moderatora vampira iznad
Ina?e ovo da ?e da bombarduju Zrenjanin ako Milo?evi? ne preda sve NS10-ke koje je zaplenio od nenaoru?anih albanskih izbeglica, prvi put ?ujem, dobro da si mi javio Napravi?u taman par tegli impulsnih reveraba za zimnicu, da mi ne ponestane "prostora" dok bombarduju Ina?e pro forme, ajd i neki on topic
|
|
|
#19 |
|
Moderator
|
Super-operater je (otkude?) iz Nis, pa sumnjam da ce naci vreme da skokne na kaficu u BG
Ja bih, ako ne zaginem jako veceras trebao da budemu Artistu, negde oko 3, pola 4, pa tamo barem pola sata, pa onda downtown. Treba da se nadjem i sa Mikijem, pa mozes da uzmes i svoj DVD Javicu ti se ja vec sutra na SMS off topic: A Plate za "na tanjir"?
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ina?e, ve? dobijam uslovni refleks da otvaram impulsni reverb pa plate impulse, bi?e da je neko do sada nepoznato oboljenje. Javi se sutra, zovni i Mikija pa se vidimo. Sramota imamo sto godina a pravimo ovoliki off topic :oops: Idem sam za kaznu da kle?im na kukuruzu u ?o?ku.
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|