|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
mislim da je bas to nedostajalo na trzistu. sample ROM je sigurno veci od electra jer je nova generacija, i svidjaju mi se efekti, jer clavia uvijek ima oko za te detalje. i efekti na elektru su bili dobri, a sad ih ima vise. bit ce interesantno cuti kakv je taj delay/reverb i amp sim - to je prvi Clavia produkt sa reverbom. po ovome se da zakljuciti da ce novi Nord Lead (ako ikad izadje) sigurno imati nekakv multiefekt, makar i osnovni. ovo je kao P250 na steroidima - dobio si extra orgulje i to s 2 parta, i mali VA sint, plus efekte i sa podosta realtime knob-ova. sto na Yamahi mozes samo sanjati.. inace, nesto su najavili nove sample-ove za electro 2, navodno nakon sto ovo malo ispromoviraju.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
dobro je za nove semplove, jer bi odjebali sve stare kupce da to nisu uradili... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Moja firma
![]() Znaci opet na more (ali ne u zezanje)!@#$%^ Ja sam moj nord kupio tako sto sam 3 meseca u Sutomoru izigravao iskusnog domara. Posle se ne zrtvujemo za mjuzu a????? I dalje mislim da nisam placen dovoljno , jer je Sutomore vasariste. Kudesi bre?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Clavia Nord Electro 3 | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 17-11-2009 09:14 AM |
:: Pioneer najavljuje svoj DJ software :: | lesha | Audio Software | 20 | 28-10-2005 11:27 PM |