Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-09-2004, 09:58 PM   #31
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

stara prica!
mogao bi je diviner ponovo otkriti..... zna on najbolje ko je Zlatko
Old 29-09-2004, 10:07 PM   #32
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Quote:
Originally Posted by dr.Ru
stara prica!
mogao bi je diviner ponovo otkriti..... zna on najbolje ko je Zlatko
tripod je nazalost te 2 stranice skinuo sa servera
Old 29-09-2004, 10:45 PM   #33
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

ma i meni je odnekud poznat taj zlatko i to, cini mi se, sa bivseg sluzbenog cw foruma
Old 29-09-2004, 10:53 PM   #34
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nocni
Je li prevedena, ima li je kupit u BiH?
Jeste, ja sam je uzeo u NS
Old 30-09-2004, 03:18 AM   #35
Shady
Banned

Shady's Avatar

Quote:
Originally Posted by puRe
pa odakle vama ideja da iko brani coveku da dodje...koristio bi svakako, a to sto on ne mrda dalje od njegovog foruma je druga prica...
Nemam tu ideju pure. Nisam rekao da mu iko brani da ovdje dodje. Znam da si dobar momak. Samo sam rekao da bi bilo dobro da je i on sa nama i sla?em se sa tobom da bi bio koristan. Zapravo, ba? zbog te koristi sam i rekao da bi bilo fino da je i on sa nama. Na primjer, bilo bi korisno pogledati su?eljeno mi?ljenje npr. SandroBob-a i njega o nekom odredjenom pitanju. Ili njega i tebe. Pozdrav.
Shady is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2004, 03:22 AM   #36
Shady
Banned

Shady's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
Niko ne osporava ono sto on radi, njegovo znanje i sto pomaze drugima , ono sto je problem kod tog coveka je njegova sujeta .. Jednostavno ne dozvoljava da mu neko kaze da nije u pravu sto je bilo X slucajeva a nase postove je jednostavno brisao ...
Zna? Ivo, mislim da on nije sujetan ?ovjek. Znam da si i ti ok i ja po?tujem tebe kao svog prijatelja i li?nog poznanika.

Ali, treba uzeti u obzir razli?ite koncepcije ovog sajta (rumski) i Zlatkovog (Yu Midi). Ukratko, ?u sada usporediti te dvije koncepcije, u poku?aju da to objasnim.

Zlatkov sajt je prevashodno komercijalnog tipa! ?ovjek zaradjuje od toga i usput poma?e drugima. Na primjer, na tom sajtu ne mo?e? oti?i i reklamirati za prodaju ONE stvari koje i on isto tako pravi i prodaje. Poruka takve koncepcije jeste: "Ako si se to i to prodaje, napravi si sebi sajt, pa ga tamo reklamiraj a ne ovdje!" Dakle, ?ovjek je otvorio sajt da zaradi koju kintu i postavio je odredjena pravila kao uslove za u?estvovanje. Takvih sajtova na zapadu ima? gro, i to je ok. Pa ?ak i u tvojoj ili mojoj ku?i, kad gost dodje - za njega postoje neka pravila kojih on treba da se dr?i.

Za razliku od Yu midi sajta (koji je dakle komercijalnog tipa) ovaj forum je bulvalno REVOLICONARNA ideja jednog ili vi?e momaka i ja tu ideju (i samo to ostvarenje!) po?tujem iznad svega! Doista svaka ?ast ovoj administraciji i idejnom pokreta?u! Ovaj sajt sam shvatio kao vrhunsko mjesto na kojem ljudi razmjenjuju mi?ljenja i iskustva, u?e od iskusnijih a podu?avaju manje iskusne. I to je stvarno super! Najvi?e od svega mi se svidja to ?to rumskog, upravo zbog takve OTVORENE koncepcije, posje?uju i ljudi iz cijele biv?e Yugoslavije (posebice Hr., BiH. i Makedonije) i to ?e nesumnjivo uticati na KVALITETI muzike u Ex-Yu uop?e, er ovdje ne dolaze samo "sitne ribe" nego bogami i "krupne zverke"... pa je napredak te kvalitete neminovan!

Prema tome, ne radi se tu o sujeti! Zlatko je u neku ruku samo ?titio svoj integritet i onu koncepciju zbog koje je i otvorio onakav (kao ?to rekosmo komercijalni) sajt.

Ina?e nisam uop?te pristalica editiranja i brisanja! Nekoliko godina sam bio moderator na jednom medjureligijskom forumu i mogu se pohvaliti da nikada nikome nisam brisao i editirao postove samo zbog ne?ijeg mi?ljenja i stava o bilo ?emu (osim li?nih uvreda!). Ali, treba razumjeti Zlatka i njegova nastojanja! On svoj sajt nije otvorio iz ovakvih (svakako HVALE VRIJEDNIH) nastojanja, kakve je imao Pure kada je otvorio ovaj raj. Eto, nadam se da sam uspio objasniti ono ?to sam htio i nadam se da ?e? se slo?iti sa mnom. Pozdrav.
Shady is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2004, 03:42 AM   #37
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
ma i meni je odnekud poznat taj zlatko i to, cini mi se, sa bivseg sluzbenog cw foruma
A ja mislio da ste se sreli na forumu o Darvinovoj teoriji nastanka sveta 8)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules