|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ton magistar
|
![]()
ma i meni je odnekud poznat taj zlatko i to, cini mi se, sa bivseg sluzbenog cw foruma
![]()
![]() |
#34 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ali, treba uzeti u obzir razli?ite koncepcije ovog sajta (rumski) i Zlatkovog (Yu Midi). Ukratko, ?u sada usporediti te dvije koncepcije, u poku?aju da to objasnim. Zlatkov sajt je prevashodno komercijalnog tipa! ?ovjek zaradjuje od toga i usput poma?e drugima. Na primjer, na tom sajtu ne mo?e? oti?i i reklamirati za prodaju ONE stvari koje i on isto tako pravi i prodaje. Poruka takve koncepcije jeste: "Ako si se to i to prodaje, napravi si sebi sajt, pa ga tamo reklamiraj a ne ovdje!" Dakle, ?ovjek je otvorio sajt da zaradi koju kintu i postavio je odredjena pravila kao uslove za u?estvovanje. Takvih sajtova na zapadu ima? gro, i to je ok. Pa ?ak i u tvojoj ili mojoj ku?i, kad gost dodje - za njega postoje neka pravila kojih on treba da se dr?i. Za razliku od Yu midi sajta (koji je dakle komercijalnog tipa) ovaj forum je bulvalno REVOLICONARNA ideja jednog ili vi?e momaka i ja tu ideju (i samo to ostvarenje!) po?tujem iznad svega! Doista svaka ?ast ovoj administraciji i idejnom pokreta?u! Ovaj sajt sam shvatio kao vrhunsko mjesto na kojem ljudi razmjenjuju mi?ljenja i iskustva, u?e od iskusnijih a podu?avaju manje iskusne. I to je stvarno super! Najvi?e od svega mi se svidja to ?to rumskog, upravo zbog takve OTVORENE koncepcije, posje?uju i ljudi iz cijele biv?e Yugoslavije (posebice Hr., BiH. i Makedonije) i to ?e nesumnjivo uticati na KVALITETI muzike u Ex-Yu uop?e, er ovdje ne dolaze samo "sitne ribe" nego bogami i "krupne zverke"... pa je napredak te kvalitete neminovan! Prema tome, ne radi se tu o sujeti! Zlatko je u neku ruku samo ?titio svoj integritet i onu koncepciju zbog koje je i otvorio onakav (kao ?to rekosmo komercijalni) sajt. Ina?e nisam uop?te pristalica editiranja i brisanja! Nekoliko godina sam bio moderator na jednom medjureligijskom forumu i mogu se pohvaliti da nikada nikome nisam brisao i editirao postove samo zbog ne?ijeg mi?ljenja i stava o bilo ?emu (osim li?nih uvreda!). Ali, treba razumjeti Zlatka i njegova nastojanja! On svoj sajt nije otvorio iz ovakvih (svakako HVALE VRIJEDNIH) nastojanja, kakve je imao Pure kada je otvorio ovaj raj. Eto, nadam se da sam uspio objasniti ono ?to sam htio i nadam se da ?e? se slo?iti sa mnom. Pozdrav. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li nekoga sa spravom TC Electronic Powercore Compact ? | MrHeavy | DSP forum | 8 | 23-09-2008 09:31 PM |
soundcraft compact 4 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 02-08-2008 08:41 PM |
Soundcraft Compact 10 | Gulanfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 21-05-2005 05:54 PM |