|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
@ Sandro ma znam to sve sa izvlacenjem efekta i koristio sam experimenta radi tu stvar @ pure gde si ti to video?
![]() |
![]() |
#33 |
Super Moderator
|
![]()
A new tab in the VST Connections window is used to set up external hardware signal processors as plugins to be used in the VST mixer.
Instead of having to use outboard mixers, Cubase SX users can now run their audio tracks and virtual instruments though external signal processors using the VST mixer. Hardware effects can be used like plugins. An external plugin within a FX channel can be used as an external effects send. ladno ce funkcionisati 8)
![]() |
#35 |
ton magistar
|
![]()
ma, meni ovi sendovi uopce nisu zanimljivi, jer to mogu radit i sad. samo send signal posaljem preko busa vani i vratin ga nazad u pulsarov mixer u mix. to je najmanji problem. 8)
meni su puno zanimljiviji inserti, odnosno taj plugin. :roll:
![]() |
#36 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ton magistar
|
![]()
znan, znan. jasno mi je sve. samo kazen da send (mislin na send od mixera) nije zanimljiv, nego insert (od mixera). a naravno da mu treba bus za izac i bus za se vratit i to se bira u insert pointu. to je kul 8)
![]() |
#38 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tek sam se sad potrudio procitat dokumentaciju o novom SX3 i meni se to cini fenomenalno. Nije bez veze taj eksterni send i insert jer ce izgleda on za svaki uredjaj provjeriti kolika mu je latencija (a ima je naravno jer mora neko vrijeme proci da signal proputuje analognim kablovima pa kroz sam efekt da prodje i vrati se). Mislim da je to nesto fenomenalno i definitivno ce koristiti. Napokon!
![]() |
#39 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() a ja sam zeleo :roll: 8)
![]() |
![]() |
#40 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |