|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
http://www.kvartetgorgonzola.com/mp3%20free/Amy%20Jo%20Johnson%20-%20I%20Live%20For%20Today%20(demo).mp3
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
cool
otkud bas ona u korculi??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
dobra riba, kakva je uzivo??
edit: Sada sam poslusao stvar i ubija, nema sta. Riba ima odlican sexy glas. Pravac mi je dobar, neki pop/jazz. Super je stereo efekat sa gitarom na wahu, ko je aranzirao? ko je producirao? ko je komponovao ovo?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
da, stvar je skroz super.
ona je ja mislim igrala u onoj teen seriji felicity koja se vrtela jedno vreme kod nas i to neku devojku sa gitarom sto kao stalno nesto komponuje... a ako se ne varam cini mi se da je igrala i u mocnim rendzerima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
amy je dolazila na badiju (otocic blizu korcule) za vrike rata di je vodila koloniju dice izbjegle iz bosne. to su uglavnon bila dica bez roditelja.
onda je nastavila dolazit i posli rata je posjecivala tu dicu po bosni i uvik bi ostala u korculi, di smo se prosle godine upoznali. svidja joj se ode, cak namjerava kupit kucu. a ova pjesma je jedna moja stara stvar, koja se u originalu zvala pms blues, ali je ona napravila nove rici. bubanj je isprogramiran a bass odsviran. gitare su one steinbergove, samo sa ja doda nike efekte. meni su malo dosadne, ali sad iman otprilike sliku u glavi kako bi stvar trebala zvucat u konacnici. gitare treba odsvirat i sve uradit ponovo. treba dodat jos backova, jedan hammond na momente i brass ali to cemo ostavit ako budemo stvar radili popravo.
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Tacno sam se pitao kad ce ovo da se desi... :roll:
Isti preset Virtual Guitarista koji sam ja koristio u jednoj svojoj pesmi. ![]() Uskoro cemo svi imati iste pesme, barem po gitarama... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |