| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  29-02-2004, 01:53 AM | #1 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Oct 2003 Location: Beograd, Kotor 
				 |  Korg CX3 

Ima li neko iskustva sa ovom simulacijom Hammond-a? Naravno, stari model je u pitanju. Interesuje me koliko je ta simulacija dobra, odn kako to sve u svemu zvuci? Imam prilike i htio bih da ga kupim, a ne bih volio da je to samo jedna od mnogih simulacija o kojoj stariji vole da pricaju. Zahvaljujem! | 
|   |   | 
|  09-03-2004, 01:38 PM | #2 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Oct 2003 Location: Beograd, Kotor 
				 |   

Nista,a?    ........barem da neko zna neki snimak na kome je ta simulacija Hammond-a koriscena.......  : | 
|   |   | 
|  12-03-2004, 01:54 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2004 
				 |   

Ja sam imao prilike da se upoznam sa cx trojkom i mogu ti reci da je super!! Zaista sam bio odusevljen. Naravno, imaj u vidu da NISTA ne moze biti kao HAMMOND ali ovo je svakako po mom misljenju najblize sto je neko stigao u imitaciji. cheers | 
|   |   | 
|  12-03-2004, 03:57 PM | #4 | 
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
				 |   

VST Ni Hammond B4 uopste nije los. Dobio je sve pohvale cak i od mog prijatelja koji ima pravog Hammonda B3 sa leslijevim pojacalom.

__________________ http://www.facebook.com/idekius | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 07:35 PM |