|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Hvala ti!
Ako nadjes u Nisu CD TEODULIA i Madam Piano, cuces neke interesantne stvari. Cak ima i jedna moja stvar sa solom na basu. Zove se DERT. Meni je oduvek bilo najznacajnije da osmislim neku svoju liniju. Takodje je veoma bitno pratiti bubnjara i prilagodjavati se njegovom stilu.( Neces valjda cekati da se on tebi prilagodi?!) I jedan stari trik: propustati ponekad njegove udarce dobosa. Tada denfuj zicu i tako se dobija GROOVE ! Lako je svakom basisti kome iz ledja svira JOSKO! On i bata GAJA su klase u KERBERU. Vada bi trebalo da promeni bas. Onaj se nista nije cuo. Ne znam kako je na snimku. Covek je odlican, pravi funkcionalni basista, bez mnogo egzibicija. Ako ti nekad zatreba, evo ti telefon mog savetnika za sva pitanja basa. Zove se Vlada Novicic , i veliki je majstor i poznavalac, zaljubljenik, ucitelj ali i trgovac svega onoga sto je u vezi sa basom. On ti moze dati uvek prave informacije i savete za kupovinu, i odrzavanje gitare i zica. TEL 063 80 50 662 i 011 32 44 952 POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
pitanje: de u bg-u ima da se nadju brushene zhice ? trebaju mi za neke finalne snimke...
inace, jako mi je drago sto se otvorila ovakva tema. stizem da pisem vise cim stignem... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |