Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2003, 11:28 PM   #1
andrija
Member

andrija's Avatar

Default new mix...

evo opet mene

jos jedan liveset za svi ljubitelja dubminimalhouse, ali nema ih toliko puno ovde ...

www.andrija-music.com

ili

http://www.andrija-music.com/tizian051203.mp3

andrija
andrija is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2003, 07:48 AM   #2
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

odlican mix...tvoj pretpostavljam???
Sve je kao ista stvar...ovo rezem na CD pa na autoput i uzivancija
Old 07-12-2003, 12:26 PM   #3
andrija
Member

andrija's Avatar

hi eon,

da to je set recorded u jeden club gde sam djed ovaj petak ovde u minhenu, vecine stvari su od jan jelinek i deep chord ima one track from me, sve mixano sa traktor

onda nice vozna
Old 22-12-2003, 03:55 AM   #4
Boskovic
Super Moderator

Boskovic's Avatar

Andrija, kako miksash na Traktoru? Koristish li neki spoljni MIDI kontroler ili sve preko tastature i misha?

S'obzirom da si koliko mi se cini jedini DJ na forumu zashto ne bi napisao koji post kao uvod u tehniku miksanja za nas ostale..

http://www.rumski.com
Boskovic is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 12:51 PM   #5
X-Dreamer
Stara Rumski Elita 2003.

X-Dreamer's Avatar

Ja se isto bavim sa mixanjem,sto na Traktoru sto na mixerpultu sa 2 cd-a.
Probao sam da povezem mixer sa traktorom,ali da budem iskren i nije neko odusevljenje.Dosta sam se zamajavao sa mojim MC-505 grooveboxom i probao nekako da ga povezem sa traktorom 2.5,ali ima tu nekih caka sa routingom koje ne mogu bash da skontam.Posto mi je 505-ca najprikladnija radi raznih kontrolera i mixera sa kojima bih vjerovatno imao malo bolju i savrseniju kontrolu nad Traktorom koji i nije bas neki softver da bi se nabadao na misha i tipke.Koliko sam cuo na traktorovom forumu NI se mozda sprema da izbaci hardverski mixer za traktor,kao sto je to vec uradio Hercules(www.hercules.com)DJ console.Bilo kako bilo mislim da to i nece biti neka od jeftinijih varijanti ali usvakom slucaju ce biti jedan od izuma u korist svim DJ freakovima,jer Traktor je bash dobar softver koji je meni jako drag.
Old 25-12-2003, 11:07 AM   #6
andrija
Member

andrija's Avatar

hi,

momentalno traktora controliram sa tastaturom i mousa; imao sam kentona control freak ali prodao sam; sad cu opet neki midi-controller kupiti; vazno je imato neku karticu sa 2 audio-outs; ja za to sam kupio echo indigo dj-karticu; na jedan kanal izlazi audio-signal a na onaj drugi headphones i slusas onaj drugi deck! mislim da ako neko hoce profesionalno da mixa bez tu soluziju ne moze; vazno je prehearing; traktor za mene je super; kobinacija traktor i turntables u clubu i nema bolje od toga ; ima puno poznate djs koji rade vec sa traktorom ili final scratch, na primer richie hawtin itd...

tutorial stize kasnije
Old 25-12-2003, 03:32 PM   #7
X-Dreamer
Stara Rumski Elita 2003.

X-Dreamer's Avatar

Tu se naravno u potpunosti slazem sa tobom da je u posljednje vrjeme sve vise dj-a koji su poceli da koriste Traktor kao main mixer.Ali me malo nervira to sa mishom i tastaturom,mislim da bi neki mixer sa usb-om ili cak sa midijem bio neka prava solucija za potpunu kontrolu nad Traktorom.Ali za sad mogu samo da se nadam da ce NI napraviti tako nesto i da nece puno kostati.
Old 26-12-2003, 12:31 AM   #8
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Vec odavno imas razne rekvizite za Traktor...i midi kontrolere, i final scratch (turntable emulation) !

www.nativeinstruments.de

diviner is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2003, 08:00 PM   #9
X-Dreamer
Stara Rumski Elita 2003.

X-Dreamer's Avatar

www.hercules.com (dj console).Prvenstveno sam mislio na nesto takvo.Recimo ako bi to mogli da naprave u NI bila bi prava stvar.Diviner ako nisi bio na ovom linku probaj da pogledas pa ces da vidis na sta mislim.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules