|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]()
Izuzetno je.... i ocekivao sam kvalitet, ali naprosto, reverb na klapi i dobosu me je odusevio. Dobar EQ, pozicioniranje vokala,.... bas je jako dobar, komresori i reverb genijalni.
Drago mi je zbog tebe Sandro ![]() Imas mogucnosti i znanja za sasvim dobar rad u studiju. Ajde da ne hvalim vise, posle da se uobrazis i da ne dolazis na forum 8) ![]() ![]()
![]() |
#12 |
ton magistar
|
![]()
hvala, rumski
![]() ja sam toliko u ovim stvarima da vise nisam pametan. jedva cekam da to izadje, pa da krenem radit nesto novo. jucer sam dobio ponudu od izdavaca - virujen da cemo potpisat ugovor i da bi ploca mogla izac negdje krajem jedanaestog miseca. a sto se znanja tice, he, he... godi mi kad me tako hvalis, ali nije to bas tako. kad god uzmem u ruke knjigu poput ove od bob ketza shvatim koliko malo znam. ![]() dobro je da ovako mozemo razminit iskustva. ovaj tvoj forum je za mene pravo otkrice. ![]() ustvari, boskovic mi je posla mail sa linkom. neman pojma di me je nasa, jer nismo nikad prije komunicirali 8) hvala, boskovicu ![]()
![]() |
#13 |
Super Moderator
|
![]()
PlanetZ
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Eeee, posto ga svi hvalite, da ga ja malo izgrdim
![]() Sto se tice eq-a, reverba i sl... odlicno je odradjeno, mada mi se cini da je dosta zasiljeno... Vokal sjajno usnimljen, "smrdi" mi na 147-icu Neumann, kolko sam daleko ? Zvuci skupo... VEELIKA primedba je nivelisanje... Jednostavno, mislim da su ti noga i dobosh prejaki, no to je veoma subjektivna stvar. Licno, vise volim zvuk, npr. Phil Collins - But Seriously albuma, George Michael - Older, prvog Texas-ovog albuma i tih u periodu od 88-97, i nastojim da i moj zvuk bude malo mekaniji i prijatniji kao "onomad" kod "onijeh majstora", jer tako volim, no opet, to je veoma subjektivna stvar... Panorama je mogla biti malo bolja, vokali ne bas do kraja u levi i desni kanal i jos neke male zamerkice... Sve u svemu, za mene iznenadjujuce dobro odradjen posao... Mada kada sam video spisak opreme koju si koristio (odakle ti bre to ???), ocekivao sam malo "ispeglaniji" i nashminkaniji zvuk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam pesmu slusao vise kao obican slusalac i svidja mi se autenticnost atmosfere kojoj,bio si u pravu,najvise doprinosi storija koju pricaju njih dvojica.Letos u Korculi sam se prisunjao
grupi pensjunata koji popodne na onoj klupi na rivi vode svoj drustveni zivot i slusao ih dobar sat.Tu nikad nije dosadno,leze mi te price,istorija koju pricaju svedoci.Znaci, ideja ti je dobra,a sto se tice tehnickih finesa to ostavljam kompetentnim autoritetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedna balada... | zvincic | Promocija radova | 29 | 08-07-2007 10:45 PM |
jedna u milijun... | zvincic | Razno | 10 | 18-07-2006 09:53 PM |