Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2003, 09:42 PM   #11
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Izuzetno je.... i ocekivao sam kvalitet, ali naprosto, reverb na klapi i dobosu me je odusevio. Dobar EQ, pozicioniranje vokala,.... bas je jako dobar, komresori i reverb genijalni.
Drago mi je zbog tebe Sandro
Imas mogucnosti i znanja za sasvim dobar rad u studiju. Ajde da ne hvalim vise, posle da se uobrazis i da ne dolazis na forum 8)
Old 02-07-2003, 11:09 PM   #12
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

hvala, rumski
ja sam toliko u ovim stvarima da vise nisam pametan. jedva cekam da to izadje, pa da krenem radit nesto novo.
jucer sam dobio ponudu od izdavaca - virujen da cemo potpisat ugovor i da bi ploca mogla izac negdje krajem jedanaestog miseca.

a sto se znanja tice, he, he... godi mi kad me tako hvalis, ali nije to bas tako. kad god uzmem u ruke knjigu poput ove od bob ketza shvatim koliko malo znam.
dobro je da ovako mozemo razminit iskustva. ovaj tvoj forum je za mene pravo otkrice.
ustvari, boskovic mi je posla mail sa linkom. neman pojma di me je nasa, jer nismo nikad prije komunicirali 8)
hvala, boskovicu
Old 03-07-2003, 04:59 PM   #13
Boskovic
Super Moderator

Boskovic's Avatar

PlanetZ

http://www.rumski.com
Boskovic is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2003, 04:08 AM   #14
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Eeee, posto ga svi hvalite, da ga ja malo izgrdim

Sto se tice eq-a, reverba i sl... odlicno je odradjeno, mada mi se cini da je dosta zasiljeno... Vokal sjajno usnimljen, "smrdi" mi na 147-icu Neumann, kolko sam daleko ? Zvuci skupo...

VEELIKA primedba je nivelisanje... Jednostavno, mislim da su ti noga i dobosh prejaki, no to je veoma subjektivna stvar. Licno, vise volim zvuk, npr. Phil Collins - But Seriously albuma, George Michael - Older, prvog Texas-ovog albuma i tih u periodu od 88-97, i nastojim da i moj zvuk bude malo mekaniji i prijatniji kao "onomad" kod "onijeh majstora", jer tako volim, no opet, to je veoma subjektivna stvar... Panorama je mogla biti malo bolja, vokali ne bas do kraja u levi i desni kanal i jos neke male zamerkice...

Sve u svemu, za mene iznenadjujuce dobro odradjen posao... Mada kada sam video spisak opreme koju si koristio (odakle ti bre to ???), ocekivao sam malo "ispeglaniji" i nashminkaniji zvuk...
kVu is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2003, 05:10 AM   #15
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Quote:
Originally Posted by rumski
Dragi Sandrob, posto se sad javljam iz net cafe-a, stavljam tvoju pesmu na CD i nosim je sa sobom. Preslusacu je kod kuce na pravim spravama ( Krell pojacalo i pretpojacalo, Delta transporter i AudioLabs konvertor, B&W speakers serija 8), pa cu ti reci.
Pozdravljam te
Ko se to nama hvali sa dobrom opremom
Old 18-10-2003, 12:55 PM   #16
Galileo
Junior Member

Ja sam pesmu slusao vise kao obican slusalac i svidja mi se autenticnost atmosfere kojoj,bio si u pravu,najvise doprinosi storija koju pricaju njih dvojica.Letos u Korculi sam se prisunjao
grupi pensjunata koji popodne na onoj klupi na rivi vode svoj drustveni zivot i slusao ih dobar sat.Tu nikad nije dosadno,leze mi
te price,istorija koju pricaju svedoci.Znaci, ideja ti je dobra,a sto se tice tehnickih finesa to ostavljam kompetentnim autoritetima.
Galileo is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules