|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nemam pojma kako tehnički funkcioniše vBulletin platforma, ali pretpostavljam da postoji mogućnost da se članstvo putem mass maila obavesti o izlasku foruma iz višemesečne kome. Pa eto, sugerišem administraciji da iskoristi tu mogućnost ako ona postoji, i ako je ne mrzi. I ako joj je uopšte stalo do foruma kao takvog.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-03-2018 at 10:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ooo, proradili smo
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To je i meni palo na pamet. U dva, tri navrata sam bio u glupoj situaciji jer sam kontakte sa nekim ljudima ostvario samo preko rumskog. Nit znam njihovo puno ime nit broj telefona... Evo sad skupljam podatke o njima dok ponovo ne upadnemo u sistemsku komu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam posle nekih dva meseca digao ruke i izbrisao sve šortkate i bukmarke za Rumski. Da mi Boki nije javio preko Fejsovog Mesindžera blage veze ne bih imao da se forum probudio.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
op op, svaki dan kliknem na bukmark, stare navike tesko odumiru, i gle cuda radi rumski
aleluja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Tako i ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Sve košta pa verovatno i rumski.com
Ako je finansijski momenat problematičan, obzirom na brojnost članova mislim da ne bi trebalo da je neki problem da se neka DONACIJA sprovede i da ovaj forum ne zapada u "komu". Nije popularno obavezno plaćanje nečega... ali možda bi doniranje u ovom slučaju pomoglo. "Gazda na forum" da razmisli pa da možda probamo da mu olakšamo sve ovo. Ovaj forum odavno postade teška artiljerija pa je red da se shodno tome i neke stvari postave (potrebno je pojačati snagu...kilovate...da ne kažem konje)... Može da se potraži i neki arapin...da pomogne...a mi da mu garantujemo da neće da se udavi...ako nije plivač..ovaj forum radi na suvo (ne na vodi... samo neko ladno pivo...)... Šala na stranu, možda je vereme da se stvarno povede računa o troškovniku...Dakle...ako je ovo problem...da pomognemo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
I ja sam to predlagao početkom ove poslednje tišine, ali izgleda da nije bilo dovoljno voljnih.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ok ovako cemo ja cu biti odgovoran za forum a novce spremite u jednu kesu i ostavite ispod gazele ali nemoj kesa da bude iz maxija vec neka fensi kesa a novce uvite u novine od juce.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
A ko je idejni tvorac Rumskog ? draga mi je sto se Rumski ponovo vratio ali svakako neke stvari bi morale da se menjaju ali sad da o tome ne polemisem, stare navike su cudo .
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|