Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-03-2015, 10:57 PM   #1
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Default BFD 3 problem

Instalirah BFD 3 pre koji dan i kada sam hteo ozbiljnije da se pozabavim istim, poceo je da baguje npr kada se ponovo otvori projekat CPU usage je zakucan u pik, cuje se pucketanje umesto elemenata bubnja itd itd... Iscitah malo po netu i nisam nasao nacin da ovo zaobidjem, ako neko ima resenje bio bih zahvalan...

Cubase 5 je u pitanju, a BFD je 3.0.4.6...

Last edited by Mitjovan; 19-03-2015 at 11:04 PM.
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2015, 01:04 AM   #2
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: BFD 3 problem

Quote:
Originally Posted by Mitjovan View Post
Instalirah BFD 3 pre koji dan i kada sam hteo ozbiljnije da se pozabavim istim, poceo je da baguje npr kada se ponovo otvori projekat CPU usage je zakucan u pik, cuje se pucketanje umesto elemenata bubnja itd itd... Iscitah malo po netu i nisam nasao nacin da ovo zaobidjem, ako neko ima resenje bio bih zahvalan...

Cubase 5 je u pitanju, a BFD je 3.0.4.6...
nema re?enja, svi imaju isti problem
kVu is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2015, 12:17 PM   #3
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Znaci manje vise ne postoji nacin da se BFD 3 koristi u radu?
Old 20-03-2015, 06:31 PM   #4
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mitjovan View Post
Znaci manje vise ne postoji nacin da se BFD 3 koristi u radu?
zasad ne ..muci njega mnogo vi?e od ovog tvog problema..ili nazad na BFD2 ili moja preporuka..EZ drummer ili Addictive...na?alost i Battery4 inaće moj prija?nji favorit u nekim stvarima me razočarao
Old 20-03-2015, 07:29 PM   #5
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos

EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo
Jan is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2015, 12:58 PM   #6
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

meni ovaj AD2 skroz dobro deluje, čini mi se da ima mesa da se pegla po ukusu što mi je i najbitnije. Mrzim nabudžene i prepeglane banke
kVu is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2015, 10:15 AM   #7
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos

EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo
da da BFD je koma koloko je dobar i ima dobro osmi?ljen sistem toliko je lo? bagovit i stime...neupotrebljiv.
EZ i AD2 za sada briju i za mene su sasvim ok..naravno ?ivi drum je..?ivi pa makar bubnjar i fulata
Old 24-03-2015, 07:05 PM   #8
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Nista, nazad onda na BFD2...
Old 27-03-2015, 07:26 PM   #9
mozart554
Member

mozart554's Avatar

[QUOTE=Mitjovan;365374]Nista, nazad onda na BFD2... [/QUOTE

Bfd3 + C8 pro radi odlicno
mozart554 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2015, 08:23 PM   #10
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Ne sumnjam... Drzim se ja petice i dalje...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules