|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
apsolutno nemoj da si skeptican za drp20x
ponekad sam ga birao, doduse za krace reverbe i gejtovane, u studiju gde sam na raspolaganju imao svasta.... eventide h8000, lex960, tc6000, lex200,300.... ne kazem da sprava parira pomenutim... ali je za 250e ... sjajan pazar... ako te zaista zanima bash samo hardverska sprava... eto razmotri ga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hvala , svakako cu uzeti u obzir vase sugestije ako ima ko jos koji predlog bio bi izuzetno zahvalan .
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Hvala svima na sugestijama odluka pala na TC m 3000 pazareno .
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() On_topic: slozio bih se sa predlogom za TC 3000 Last edited by silicon science; 28-09-2014 at 07:52 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Ja necu da kazem koliko sam ploca i remiksa smiksao sa Yamaha REV500 reverbom. Cak ga nisam ni prodao...tu mi je negde u nekom ormanu.
imao sam i Pro 3R i SPX-ove... sa REV500 sam dobijao najbolje i najbrze rezultate . Ako ga ima negde, ne bi trebao da je skup sad.... i ne dirajte Branoya... lik je sasvaim cool. Na zemlji, ne tripuje...
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Niko ga ne dira. Toliko je efikasan ponekad - da nema potrebe...čak je gre'ota...
"Lik" je predložio laptop i zvučnu... I onda "forum tera ljude"... E baš..."jebo forum...koji Gargameli...alaj Ružo"...! (karikiram) E, pa ako sam kriv, budite neumoljivi u osudi! Biće mi čast. Gotivim, čak i branim čoveka ponekad...Ne da mu treba odbrana...ne treba! Ali uporan je u svojoj...u svom stavu...! Ali zna on šta i zašto sam rekao. I svako drugi ko je zapravo čitao postove. Da Bear, realno...koliko si ploča smiksao sa rev 500...? (Zaista me zanima, ne zezam se) Srećom po čoveka i ovaj thread, nabavljen je m3000, razlika u ceni je višestruko nadmašena kvalitetom i upotrebljivošću u odnosu na prvobitno pomenute uređaje! @ Francuz, pametan izbor, uz iskustvo - izuzetan komad opreme za live, veran sluga u studiju! Bravo! ![]()
![]() |
#17 |
SuperModerator
|
![]()
dobar je DRP20x
a gde to ima za 250e pa da i ja uzmem? mozda ima ali 20... cudi me da ima 20 X (XLR konektori) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Niko se nikad nije zalio na kvalitet reverba (alo?).. Sigurno ga ima na 90% od mikseva i remiksa..znaci 90% od 150..preko 100 pesama koje su SVE izdane na CD i vinilu... jbmliga..??
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
SuperModerator
|
![]()
tvoj je crne boje i ima "X" pored broja 20?
Last edited by Bitch; 29-09-2014 at 02:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardverski Compressor ? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 10-04-2011 12:53 PM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
Reverb | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 41 | 09-06-2004 12:26 AM |