|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
cao i pozdrav forumashi,muku mucim sa daimon tool-om reinstalirao i reinstalirao ali nema leka(jednostavno me program ignorishe).ako od vas ima neki savet za program sa kojim bih mogao da raspakujem iso fajlove.pored daimona koristim i magic iso ali mi u pojedinim situacijama ne pomaze.ja znam da sam navukao neki virus(siguran sam)ali sve mi shljaka sem njega..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
WinRar je najjednostavniji za to..samo pri instalaciji samog staviti kvacicu na ISO.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nisam znao da winrar moze da obradjuje iso format(mountuje)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ima i besplatno programce magiciso, najmanje zauzima od svih a najprostiji virtual drive program...
sad ne znam koji ti postupak bas treba ali ako zelis da otvoris fajlove sa isoa najprostije je da mountujes u virtual drive, otvoris u komanderu ili koji vec explorer koristis tu particiju i jednostavno u virtualnom drajvu ti se pokazu svi fajlovi, samo copy paste gde hoces i to je to... sad ne znam tacno dal ti bas to treba ili raspakivanje mulri-rarova ali deamon tools, alcoholi i ostali su malo zahtevniji za sve to... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Cubase 7.5 Invalid project File | Dexxy | Audio Software | 5 | 01-02-2014 08:14 PM |
Cubase 5 (ne otvara file) | Danilo S | Audio Software | 6 | 14-03-2012 10:23 PM |
Trilogy .dat file | OFF | Audio Software | 13 | 28-02-2009 05:08 AM |
*.nrg image file PROBLEM! | DEMONIO | Razno | 10 | 03-01-2008 11:27 PM |