|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
E pa sad kako nikaka vajda(moze da nabavlja vijagru za penzionere)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Nisam hteo da skrecem sa teme, ali totalno si u pravu.
Evo juce video mini brut od arturie na stanju zovem da proverim nema. Falio mi opticki adat kablic zovem da proverim nema. Pa stvarno cu sledeci put kada ih budem zvao, da pitam dal imaju tu vijagru i kakvog je kvaliteta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
bilo bi super da postoji kategorija branoy tako da ovaj lik sa nick-om branoy samo u nju stavlja svoje znanstvene postove.
hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Postoji i kategoraija "Ban" za ljude koji shvataju ovaj forum kao vrstu samo-zabave... ...a vidim da "nema kraja sreći"... A lepo sam zamolio... Ajde bar 3 dana da odmoriš...mislim da manje ni ne može u sistemu... No, gnev ili ne, sledeća sankcija će biti možda i oštrija nego što bi bila, jer si već upozoren...a ignorišeš...! Pa maštaj kako su ovde aždaje...ali stvarno...ne vidim zašto ti to treba... Niko te ne proganja, sam se ložiš... ...ne znam... ![]() Kakav - takav, Branoy ne vređa i ne podjebava. Ne prvi. Efemerno shvata stvari, ne jebe postulate posla... Ali nije zlonameran. Tu se razlikujete. Daj uverljivo objašnjenje i sklonim ban. Imaš poruke... Znam da nećeš, ali ostavljam tu opciju... Kako god, zaista...ali zaista mi je iskreno žao! Poz'
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Alo bre telefondzija napravi svoju temu pa se*i po njoj.
Ne vidim razlog zasto si od ovoga morao napraviti cirkus, fin predlog konstruktivan a ti tako, i bar da je smeshan komentar nego nista. ![]() a vi nadredjeni sta se deshava sa tom podgrupom ocel' biti nesto od toga kad je vec usvojeno? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ako se napravi ova nova sekcija,nemoj da.zajebavate pa da.ne napravimo bar neki midi mixer ili pojacalo sa nebalansiranim izlazima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
za
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Video sam na jedan forum da imaju kategoriju samo za noobovska pitanja. Kao sto se desava ovde, dodje noob i postavi toliko glupo pitanje da odmah krece pola foruma da ga salje na wikipediu i na google.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog za novu rubriku : Ipad (iOS) produkcija | pulsar 2 | Predlozi i sugestije | 3 | 25-06-2014 08:56 AM |
Native Instruments vam ?eli novu godinu | dejankuki | Audio Software | 4 | 20-12-2009 06:26 PM |
Clavia najavljuje novu spravu (i redizajn)... | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 08-04-2005 12:50 PM |
Mozda sam promasio kategoriju... | dacko | Computer Hardware | 2 | 08-09-2004 08:19 AM |