|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Od nedavno imam svoj blog "Rifovi u Srbistanu", nastavak bloga koji sam pisao za Time Machine Music magazin. Bi?e uslovno re?eno, muzikantske pri?e ali iz malo druga?ijeg ugla. Mo?da nekome bude zanimljivo da pro?ita:
Do sada napisano: Da li na ki?i r?aju gitare ili ljudi? http://rifoviusrbist...-ili-ljudi.html Bradate ?ene i propast evrope http://rifoviusrbist...ast-evrope.html
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobaar (oba teksta, u mnogo stvari se u potpunosti slazem)...da je moglo (znam da nije) krace pa da se ispise negde kao grafit...barem odlomci...
![]()
http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. Last edited by Filip_; 01-06-2014 at 09:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
jel postoji sansa da okacis stare tekstove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ma da, oka?i?u i njih ovih dana, mada eno, ima ih ako se nekom ?ita jo? uvek na njihovom sajtu. Imali smo od ranije dogovor da ne?e biti problem da ih kasnije iskoristim za svoj blog.
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Novi blog mi je tokom pisanja narastao na veli?inu poglavlja knjige, pa ?u morati da ga zaka?im iz tri dela
![]() Tema koja nekom mo?e biti interesantna. Inspiracija su bili mnogobrojni ?lanci koji su (a neki jo? uvek) slavili novi milenijum kao eru umetni?kih sloboda, u kojoj ?e najzad, bez me?anja izdava?a i velikog biznisa, muzi?ari imati kontrolu nad svojim karijerama. Pri?alo se kako ?e izdava?ke ku?e, zle i ru?ne, propasti pa vi?e ne?e mo?i da iskori??avaju sirote umetnike. Za?to onda nije bolje? http://rifoviusrbistanu.blogspot.com...muzikom-1.html
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Odli?no pisano; kao da ti Zappa ?aptao tipove
![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Hvala puno, zaista!
![]()
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Da, primer Sijetl scene je odličan. Ista stvar je bila u onoj staroj zemlji sa novim talasom osamdesetih.
To što su neki bendovi svirali neku malo drugačiju muziku bi bilo mačku o rep da Enco Lesić nije ubedio Sinišu Škaricu iz Jugotona da izda prvo „Paket aranžman”, a odmah potom i „Artističku radnu akciju”. Poklopilo se da su Encu trebali klijenti za studio, a Jugotonu neko izdanje koje ne bi bilo kompilacija sa Splitskog festivala (karikiram, ali ne previše ![]() Ne znam zašto je muzika napolju posrnula (ako je uopšte posrnula), ali mislim da mi je jasno šta se ovde desilo. Dobro, desio se rat, ali to nije sve. Na neku foru sami bendovi su rešili da postanu ilegala i „da ne prave program Slobodanu Miloševiću i Željku Mitroviću”. Ergo, da ne idu na te televizije koje su leglo zla i kiča, ne kapirajući da time ustvari ne čine nikakvu štetu ni SM-u ni ŽM-u nego publici i sebi samima. Jbg, kad odlučiš da se zavučeš u mišju rupu i sviraš samo istomišljenicima, to je onako... fini hobi. Ali, kad se setim tih osamdesetih u koje se danas ljudi kao kunu, nikome od tadašnjih aktera nije bilo mrsko da nastupa u Nedeljnom popodnevu posle Vere Matović ili štataijaznamkoga. OK, kao Veru Matović slušaju „džiberi”, ali brate slatki — tvoj posao je da objasniš tim „džiberima” da ni ti nisi loš. Ako stvarno nisi loš, naravno. Devedesetih je, naravno, bilo veliko sranje, televizije služile kojekakvoj propagandi, ali (što je najluđe) niko te nije sprečavao da se pojaviš u nekoj emisiji i da budeš onakav kakav si i da govoriš ono šta hoćeš. Znam iz nulte ruke. Velika je omorina, mrzi me da pišem, a možda neko i iz ovih nabacanih rečenica razume šta sam ustvari hteo da kažem. Neko od članova kome ne mogu da se setim nicka ima dobar potpis (parafraziram): ako ti je stalo — uradićeš, ako nije — naći ćeš opravdanje zašto ne možeš. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-07-2014 at 02:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odlican blog - Audio Musings | Everbeatz | Razno | 0 | 08-06-2012 11:24 PM |
Studio Construction blog | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 13-07-2010 11:23 AM |
Evo jedan zanimljiv blog | Danny Lou | Razno | 0 | 10-11-2009 01:25 AM |