|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
A ova tri ne spadaju u te bolje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ne ka?em to zbog pijace i piratskog zaliva, nego zato ?to (po regularnim cenama, recimo Waves pluginova) u miksu vi?e vredi neograničen broj ITB kompresora, EQ-a, reverba, dileja, trista čuda... nego JEDAN ?firmirani? kompresor/EQ strip. Kod usnimavanja, u 99% slučajeva taj firmirani comp/EQ ode u penziju posle petog snimanja, i sve se zavr?i na okretanju Gain dugmeta levo-desno, da se ne la?emo. Ali, lepo izgledaju gumbi na UA 610, nije da nije ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() Rade posao, iskoristljivi su.. A spadaju u kategoriju clio, polo, punto ako uporedim sa auto industrijom ovako odokativno i na brzinu.. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
po toj logici, kontam, ili uzeti neki original neve nabudzeni od 5000e ili raditi na behringeru..jer u principu ova klasa od 1500-2000e se ne isplati, jer se ne dobija dosta bolji rezultat, u odnosu na preampe od par stotina.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Daleko od toga.. I ja sam vjerovatno bio strog sa usporedbom jer si formulisao pitanje tipa zar ovo nisu jedni od boljih stripova.. Svi su oni iskoristljivi kao sto rekoh vec.. Gore ti nisam odgovorio oko 3 date sprave nego sam ti rekao 'tvoje usi su samo tvoje usi' u smislu odakle ja znam kakav zvuk TI preferiras? Svi oni imaju neku svoju zvaku i JA bih licno najvjerovatnije isao na focusrite od ponudjenih sto se mene tice.. Nisam neki fan UA 610 preampa kao prvog i glavnog o tome sam pricao s nekim ovdje prije par godina sjecam se.. Ali to je opet samo moje vidjenje stvari, mozda bi tebi redosled bio potpuno drugaciji.. Sent from my iPhone using Tapatalk
aje Last edited by Rhino; 25-04-2014 at 07:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]()
Pa da se pokazo da stvarno vredi ne bi se polovan prodavao za trecinu cene (licno nemam sa njim iskustvo, ali sam radio sa ISA One i savim je solidan).
Quote:
Ma mogu da se nadju i ispod 1000 stare sprave sa kojima ove nove ne mogu da se porede. Mislim da je tu Studer najjeftiniji, a uopste nije naivan, MCI se isto tako moze naci za neke relativno male pare, a i oni Neve kanali koje je retroman nudio uopste nisu tako skupi, a imaju taj Neve smek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li kupiti? | Marcus | Computer Hardware | 10 | 30-01-2011 08:01 PM |
Kupiti UAD ili ne | tomycrosound | DSP forum | 38 | 08-09-2010 06:40 PM |
Gdje kupiti??? | zeleni | Kupujem/trazim | 0 | 14-06-2010 09:40 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |