|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Nisam jedini sa tim problemom, nasao sam thread gde je neki tip vec pitao, pa ga je 3-4ica njih napalo da to tako mora zbog ADC-a, da bi na kraju priznali da je bug i raportali ga, utvrdilo se na kraju Cockos ne mogu (ne umeju/nece) da urade ADC bez da kasni grafika sto se vise delay-a unese...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
O.K. Jučer sam imao malko vremena i pokrenuo sam Element.
Pa, kako za koga. Neki od poslova se mogu u nekoj fazi uraditi na njemu. Ali, ne vidim (bar još ne vidim) zašto ne raditi i dalje na 5-ici. Ima nekih pogodnosti ; pogotovo oko miksera. Ali, jooj kako sve izgleda ko loša plastika u kineskim prodavnicama! Opet, bitan je komfor u radnom okruženju, a to je, bar na prvu, malko uznapredovalo. Neka petice ; neka petice još ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
VIP Member
|
![]()
94' godine,amiga 500 sa 512 prosirenja,4 kanala......15 godina sam imao,jedan od prvih tehno remixa cuvenih 'otpisanih' emitovana tada na novootvorenom radio 'kosava' odradio sa dva cimera upravo na tom 'hajendu'
![]() edit: ustvari sam pogresio,fasttracker je bio kasnije,'naprednija' verzija za pc.ono je bio protracker,jos stariji sa 4 kanala ako se secam dobro....
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 27-12-2013 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
Ama,dragi drugari,
možda bi bilo krajnje vrijeme da se okrenemo nekadašnjom pravom radu sa muzikom na ovom forumu !? Valjda je to ono što čini forum forumom. Ne mogu pojmiti da nekakav Branoy(iz dana u dan,a i njemu slični ,uzimaju prostor na forumu ,nije mi jasno da imaju toliko vremena,a deru li,deru!!!!,) priča o Cubase 7 ,a nije upoznao ni trojku a da ne govorim o starijim verzijama i tome slično. Već kada njega pominjem,sve dosada što sam poslušao od njega je čisti šit! Momak stvarno nema pojma. Bilo bi dobro da mu ljudi koji rade na forumu,fino preko e-maila,kažu da se malo " iskulira" i da prati forum od ljudi koji nešto znaju i imaju. P.S. Izvini Banoy,jesi mi iz Bosne,ali buraz ,de se malo smiri,prebaci se na Facebook ili neko slično sranje i kuliraj i dalje,nisi ti za ovaj forum?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() po evropskim zakonima koji su dosli kod nas u hrvatsku,?iri? govor mr?nje.. a kada ti zakoni dodju kod vas, na temelju ovog posta pit ces sankcioniran po hitnom postupku...ISPRICAJ se branoy-u HITNO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
@ Ca va Mani se kritika na racun branoya, nikad covek nikog nije uvredio ili rekao nesto lose, to sto izrazava neko svoje misljenje javno na forumu koji za to i sluzi, ne moze biti sankcionisano - bar koliko ja shvatam forum. Da je u pocetku, kada se kreira nalog, administrator trazio nekakav CV, pa razmatranje clanstva pa trt-mrt, to bi mozda bila druga prica. Ovako - forum je javne prirode i svako ko ima nekakvo misljenje, pitanje ili bilo sta drugo u vezi teme, a da ne krsi pravila istog, ima pravo da postuje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
Psionic,spdif,
nije mi namjera nikakvo pametovanje,niti Branoya isprovocirati. Jednostavno ne mogu shvatiti da ljudi ne razumiju kakav je ovo forum?! Psionic,vjerovatno sam,što se tiče branoya,malo previše iskočio,ali priznajem da je on svakodnevni dežurni "pijačar". Što se mene tiče kao nekakvog provokatora,odmah ću kazuti da to nije moja namjera. Jednostavno,to je pokušaj da ljudima, koji imaju previše vremena da isprobavaju svakodnevne nebuloze sa interneta,kažemo da se napokon počnu baviti muzikom. No,izgleda,da nisam podešen za ovakve rasprave. žao mi je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() Quote:
cim je sloboda govora ogranicena (govorom mrznje ili bilo cim) to vise nije sloboda govora.. batine su druga stvar-to treba maksimalno sankcionirati.. Last edited by spdif; 27-12-2013 at 09:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Čak ?ta vi?e, nemam vremena da pronađem informacije koje nisu za odbaciti, a (konkretno u ovom odjeljku) saznao sam ih u razgovoru o Elementu i ostalim softovima koje smo ovdje pomenuli. A to ?to se branoy suzdr?ao od reakcije na ove posljednje pisanije, je za svaku pohvalu, jer je pokazao kako se treba odnositi prema nebuloznim provokacijama. p.s. Zato, od "Yesterday 05:16 PM", treba ladno preskočiti sve postove i nastaviti započeti razgovor i podsjećanje, u drugarskom, prijateljskom, bratskom, ... , duhu, do apsolviranja teme. ******* Imam konkretno pitanje : Kada sam radi isprobavanja par puta pokrenuo Element, nije bilo problema. Kada sam očitavao neki od projekata koji su rađeni u 5-ici, pojavilo mi se nekoliko upozorenja za redom, da je 'to i to' već u internoj memoriji računara. ?ta bi to moglo biti i je li opasno, ako bih ipak, radi kondicije, po nekada ne?to sitno htio uraditi u Elementu? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vst i Cubase 5 | elmirh | Audio Software | 3 | 09-07-2012 05:49 PM |
HK Audio Elements konfigurator | lesha | Komercijalni Oglasi | 2 | 14-04-2011 02:06 PM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |