Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2013, 12:47 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Aleksandar Stanojkovic - Zvezde

nova pesma! meni najbitnija na ovom albumu. ujedno je i poslednja koja će biti okačena na yt, dok se album ne nađe u prodavnicama.

Javite utiske!
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2013, 04:55 AM   #2
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Thumbs down Re: Aleksandar Stanojkovic - Zvezde

Jako lepa numera, tekst mi bas legao (uz kafu gledam na grad kroz prozor, a 5 ujutro je ) iako ne slusam cesto ovaj pravac (mada se vrlo lako i sam mogu pronaci u tekstu u nekoj proslosti...)

Mislio sam (iskreno) da ces udaviti pesmu kada sam cuo prvih 40-tak sekundi, ali si vesto napravio osvezenje u daljem izvodjenju. (cudno, cas se rastuzim, cas me puca na veselo ova stvar)

Refren je kao neka od numera za Little Miss Sunshine (takav "vibe" ima po meni ova numera).

P.S. - Da se javim, za onaj remix, juce kupih novi komp za rad (crkla mi ploca na starom pre 20-tak dana) , evo proslo 5h, ja jos ni pola VST-jeva nisam instalirao, a o optimizaciji i gasenju nepotrebnih stvari u Windows-u da i ne govorim), uskoro nastavljam sa radom, pa ti saljem .

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2013, 03:16 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Aleksandar Stanojkovic - Zvezde

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
nova pesma! meni najbitnija na ovom albumu. ujedno je i poslednja koja će biti okačena na yt, dok se album ne nađe u prodavnicama.
Odlično. Mislim, ba? odlična pesma

Jedino ne razumem za?to si imao potrebu da sahrani? glas toliko duboko u miks? Mislim, tekst u ovim strofama je va?niji od melodije, a onda ne sme? da tera? slu?aoca da se silno koncentri?e da bi ga pratio. Mislim, tome slu?i miks, da istakne ono ?to je va?no, jelda?

Ako si već pevao tako kako si pevao, u pola glasa, pojačaj ga. Ako mu skine? onaj boxy midrange koji si dodao da bi ga kao istakao imaće? dovoljno lufta da ga pojača?, a da i dalje bude deo pesme. I ako malo bolje bude? kontrolisao sibilante, naravno. I ne pipaj matricu, ona je odlična (IMHO).

Pozdrav,

Vasa
Old 10-12-2013, 07:10 PM   #4
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Bas lepa pesma, prijatna, nepretenciozna. +1 za ovo sto je Vasa rekao.
VladaNS is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2013, 01:19 PM   #5
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

heh! hvala ljudi! drago mi je da vam se sviđa! sviđa mi se poređenje sa little miss sunshine, beše dobre muzike tamo!

@vasa: ovo nije finalni mix, izvinjavam se.. arturu sam baš pričao, okačio sam pesmu u afektu, nešto me je jako pogodilo (da ne pričam sad javno šta je u pitanju) i mislio sam da je trenutak sad ili nikad. a čuvao sam pesmu za spot, ali eto vidim da je pesma donekle i zaživela i bez spota mix je neki odokativni odrađen nakon snimanja cele pesme, štaviše ima i dosta grešaka u aranžmanu (jaje koje se uključi u jednom trenutku pa se ugasi) itd. ali nema veze, ljudi ipak gledaju suštinu a ne formu

pun mix će biti u spotu, sigurno.

uglavnom, drago mi je da vam se toliko sviđa!
Old 12-12-2013, 02:05 PM   #6
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Evo jos jednog kome se pjesma bas svidja ...

diviner is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2013, 03:30 PM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ma to je do daw-a!
hvala! drago mi je da ti se sviđa!

Last edited by HeatMan; 13-12-2013 at 03:52 PM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules