|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, najozbiljnija ekipa se skupi kada se trazi konkretan savet. To je kvalitet Rumskog, a ne trivijalije: Savet za produkciju basa (sta god to znacilo), nova pesma, savet za mix etc.
Ovo je ipak konkretno, a na konkretno pitanje se moze dati i konkretan odgovor (uz propratnu zevzekanu). Da, protektiranu gumu ces najlakse provaliti ako je pogledas iznutra, obicno je matirana iskrzala (primetices da nije nova), jer se protekt radi iskljucivo spolja (gazna povrsina). Last edited by LACKY; 10-10-2013 at 11:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Tigar, a bogami ni Sava vi?e nikad neće na moje auto!!!
Razlika u cijeni u odnosu na vrhunsku gumu je 20tak EURa, a moja glava, cijenim, vrijedi bar malo vi?e! Prije bilo kakve kupovine nije zgoreg pogledati... http://www.tyrereviews.co.uk/
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
Ma to ti je kao i sa svim drugim stvarima...zavisi na sta naletis...kontrola kvaliteta, skladistenje, kakvog je bila bas tada zica za armaturu kvaliteta kada su vulkanizirali gumu oko nje (i kvalitet iste), zavisi od milion faktora sta ce na kraju da te zapadne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Mislim da kod ozbiljnih firmi (u bilo čemu) kvalitet finalnog proizvoda ne smije da zavisi od datuma, mjesečnog ciklusa radnice na traci i sl.
Upravo postavljanje (visokih) standarda čini ne?to boljim od onog drugog. Ako ja trebam da probam 12 Wintera (ne znam samo kako) da bih odabrao najbolji set ili par... jebiga onda ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ja od kako sam poceo da vozim na continental gumama, nemam potrebu za drugim brendom.
Prosle sezone sam uzeo neke francuske zimske, ne znam im ni ime sad (rangiraju se solidno po netu)... Ustedio sam par desetina eura istina i zajebao se.. Nije stvar pomodarstva, stvarno me boli uvo sto pise na pneumaticima, ali to nam je jedini kontakt sa asfaltom, njet mala stvar..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedna za tmurne zimske dane... | Khan | Pricaonica | 0 | 21-12-2012 12:50 PM |
Vrele gume... | Bockie | Promocija radova | 1 | 23-10-2011 05:51 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |