|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Jel ti to dolazi? sa Cubase pa si navikao na midi efekte?
?ta ti treba konkretno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Navikao sam na te midi efekte sreo sam ih i u budjavom fl studiu,cubasu(nuendu isti k++++)abletonu i sad seo za studio one(u subotu stize reper yea).opusteno je i bez tih midi efecta ja mislim da je poenta samo se prilagoditi platformi..ja priznajem zavisnik sam od jupitera,ni 53,albina pa mi dodje sve jedno koja platforma je u pitanju..uostalom sve je moguce uvesti rewire iz abletona sa 53 extra ideja(probacu)nego mogli to sto ti pricas onaj lik na onoj prezentaciji tog studio one pokazuje objasnjava sta kako,pored njega stoji lik sa gitarom koji unosi midi podatke(reze fino ovaj gitarista)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ima? dosta midi komandi u Reaper-u, za Studio One ne znam.
Opet nisi rekao ?ta bi konkretno da postigne?, ali kako je to sve integrisano na jedan sasvim drugačiji način u ovim programima, verujem da će? pronaći sve ?to te interesuje, samo da se malo potrudi?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sutra cu objasniti mrtav sam umoran, zakucao sa onim mixbusom..aj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Studio one ne moze biti laksi i pregledniji(ne znam kakve manuale citate, ko je radio u cubase-u za One mu ne treba manual). Aj bas napisi da vidim sta je sa midijem, tj efektima i kakvim, jer mi nije bas najjasnije.
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
A miko nema nista sladje nego procitati manual uz kaficu lagano bez zurbe,pa tek onda sesti za daw..slazem se sa tobom studio one je veoma uproscen,ali nema midi efekta,ali ima leka uvesti rewire synth koji ce biti tretiran istim(postizanje zeljnog efekta)..kravadinka ja imam nesto sto ponavljam vec godinama,spajanje syntha koji poseduje arp sa externim arpom,e sad pre 10godina sam isto to radio samo stho nisam znao sta dobijam unosenjem odredjenih kontrola.nisam ja izmislio toplu vodu sa tim da se razumemo,ali takva akcija moze dosta da pomogne ako covek ne poseduje bash neki skil za sviranje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
E na te efekte ces da pricekas
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ma moze se i bez njih,uostalom podrzavam ovo gore sto je kravadinka napisao..e josh nesto ja da nemoram svaki dan da se odreknem tih 15h(koje izgubim na poslu i svadjajuci se sa buljasima iz busplusa)rado bih prepricao sve to iz tog manuala..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
To se cita u hodu, a ne kao lektira
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Da ako imash uredjaj koji otvara pdf,a ako namash sigurno necu da stampam 250 i kusur strana za daw.aj da je bob catz ili david crombie nebih zalio ni malo ma vec ih imam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |