Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-10-2012, 02:15 AM   #21
mikron
Member

Default Re: SSL Duality - new shape !!

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
?ta ga znam, verovatno idealizujem pro?la vremena (?to nije ni ?udo za ?oveka koji je u pro?losti obilazio vi?e studija nego danas). U ono vreme sam bio prili?no siguran da je centar izme?u dva zvu?nika. Autosugestija je ?udo.
Autosugestija je i vise nego cudo. Prvo sam se dva albuma koprcao kao lud, a onda su dosli iskusniji likovi i rekli mi gde je sweet spot. Prvo sam mislio da je skrivena kamera, pa sam odgocorio sa " daaaaaa milioooon " ali su bili vise nego ozbiljni. Ko izmedju ta dva zvucnika dobije bas koji je translatoran taj ima Dzedi sposobnosti. Pri tome ne vadi Habica u pricu jer je on jedan od nekolicine koji mi je odao tajnu petice.

Last edited by mikron; 30-10-2012 at 02:15 AM. Reason: nije swwet nego sweet
mikron is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2012, 11:40 AM   #22
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Ti verovatno misli? na onu epohu sa Genelecima kao glavnim monitorima, meni su u glavi stari JBL. Geneleci su imali problem ?to nisu zvučali isto (čak mi reko?e ljudi da su imali različite oznake na sebi). A onda je i MCI počeo da trokira pa mu strane na master ?ini nisu bile ba? uparene. Ali to nema puno veze sa samom akustikom prostora.

Pozdrav,

Vasa
Old 31-10-2012, 02:38 AM   #23
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nego Kvejče, ti li si?

Pozdrav,

Vasa
Ccccc....cika Vaso...ajd odspavaj malo....vidis da ti se vec likovi sa foruma prividjaju na sve strane...idi malo na pecanje ili tako nesto...dobro ce ti doci.....nego evo....lepo je da 1000 post potrosim u brizi za kolegu.

Last edited by quake2; 31-10-2012 at 02:41 AM.
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 07:35 AM   #24
senadinfaze
Junior Member

senadinfaze's Avatar

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
To je zato sto su namesteni 'set and forget' settingsi
Da, da..Kad hoce da mijenjaju setting, samo kupe novi unit..(kao sto to radi CLA ili ko vec ono bijese)
senadinfaze is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules