|
Darko Juranovic 'D'KNOCK' Producent, autor, aranzer, izvođač, co-osnivac i jedan od vodecih ljudi labela LIVEINTHEMIX MUSIC & LIVEINTHEMIX.TV razgovara sa Vama. Jedan je od osnivača legendarne grupe ET(Electro Team) i surađivao je s najvećim hrvatskim imenima (Nina Badrić, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braća i dr.), te mnogim internacionalnim zvijezdama (Barbara Tucker, Peter Grant, Simply Red, Simple Minds legendrarni britanski producent Andy Wright....itd). |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Da i imas neki svoj kucni setup ili studio ili iskljucivo radis po "pravim studijima"?
Ako imas malii setup, objasni malo - siguran sam da ce veci broj clanova foruma biti zainteresovan... z
#2 |
Junior Member
|
![]()
U ovom trenutku Liveinthemix music label ima 3 aktivna studija...također imam i vlastiti studio u kući koji mi slu?i za kreativni proces, rađenje novih stvari i neke finalizacije. Tu ne volim dola?enje previ?e ljudi i neki mooving. Kompatibilan sam za rad na SSl pultevima i većini sistema..od Pro Toolsa do Mac-a. Trenutačno u studiju imam 2 sistema na 2 radne stanice..i7 PC i iMAC, 2RME Fireface 800...na svakom compu po 4 vezana Hard Disca...naravno u iMacu vezani Thederboltom. Brdo Plug-inova i vlastita baza zvukova koja obuhvaća oko 2 terabyte-a. UAD-2-Duo Core DSP Accelerator Card+Analog Software Bundle. Zvučnici dynaudio AIR 25, Genelec 8030A, KRK VXT8, Yamaha NS-10. Od mikrofona legendarni AKG C-12, pa Neumann U 87, Brauner VM1 Tube, Audio Tehnica ATH-ANC9 . Audio Technica ATM25 . Od ostalih komponenti JOE MEEK TWIN Q- DUAL CHANELL STRIP SA OPTO KOMPRESOROM, TL Audio Ivory 5060, TLAudio Fat Track. Mackie Control C4 Pro...pa sintevi i sampleri..Kurzweil K2000s, K2500s,K2600s, Yamaha MOTIF XS6, Roland JP-8000, Roland SH-3A, Roland Juno-106, Yamaha DX-7...itd. Slu?ke AKG Acoustics K701 2 kom, AKG K272HD 2kom, Sennheiser HD 800. Efekt procesori Lexicon 480L , TC System 6000, Mackie TC M2000 onboard itd. ...pa analogija za mastering MASTERPIECE 2. Onda Digital mixer Mackie d8b , Revox PR99 Mk III (2 tr. master magnetofon), Alesis ADAT XT20, Dbx 586 valve preamp 2 ch. , SSL Alpha Channel preamp (2 kom.) , SPL Vitalizer Mk2 exciter, SPL Vitalizer Mk2 T tube exciter, TC Electronic SK48 4 ch. preamp...ima jo? nekih detalja.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Znaci ti Geneleci izgleda moraju da se imaju
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
au pa ti si pun opreme..
|
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
ovo je dakle spisak opreme tog kućnog studija?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Koji ti je glavni par monitora od ta 4? I ako mo?e? malo da opi?e? za ?ta koji koristi? i kako ti zvuči
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ekipo to je u mom studiju no za neke stvari ipak koristim SSL u Morris Studiju u Zagrebu(surađujemo oko 15 god.)...ako govorimo o snimanju gudača itd. ?to se tiče monitoringa iskreno...najvi?e se oslanjam na dynaudio AIR 25 i KRK...i naravno treće slu?anje auto,...a finalno često klub.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Globalni mix na dynaudio AIR 25....KRK često za klubsku mjuzu i HIP-HOP mada uvijek moram vraćati na provjeru sa dynaudio jer KRK mo?e zavarati u midlovima i visokim frekvama...Genelece imam ali ih najmanje koristim(stvar navike...mada su odlični). Yamaha NS-10 oduvijek pa i kod mene za snimanje i slu?anje vokala.
Izbjegavam preglasno slu?anje kod mixanja, a 6 sati je limit. Nakon toga CUT i nastavak drugi dan. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
Kucni studio Will Smith-a !! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 18-09-2011 03:58 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |