|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Nikada u meni muzika nije izazvala neprijatan osecaj blagoga blama radi druge osobe, kao kad je ova sa slike sto si okacio pocela da ispusta dusu na bini ... imao sam osecaj da je u pitanju neko cudno takmicenje ko moze vise da se prodere, a da ostane ziv ... i taman kad mislis da je gotovo i da nema vise vazduha u njoj, onda se prodere jos jednom i jos jace nego prosli put, sa sve onom facom u punom naponu, kao roni koleman kad digne 500 kila na biceps, zaista jedno neobicno iskustvo sam doziveo, koje nema nikakvih dodirnih tacaka sa muzikom i pevanjem, pre je to bio neki cirkuski freak show ...
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ovo da ode na eurosong pokidalo bi:
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
ako nekog zanimaju tehnicki detalji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ?eljkova pesma vrh, produkcija, zvuk, melodija, odu?evljen sam kako zvuči, skinuh sa njegovog sajta da preslu?am stvar pa?ljivo i je*o mu je kevu, puno ogromno... Tekst mi se ne?to ne dopada, tekst ko tekst... U odnosu na Lane Moje, napredak 100 svetlosnih godina...
?to se Kaliopi tiče, ona je moj omiljeni ?enski vokal sa Balkana, uz Cecu Slavković, ali mi se nikako ne dopada aran?man u ovoj njenoj pesmi, plastično mi zvuči, zvuk električnih gitara mi je skroz bezveze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
ja hteo da gledam i upalim tv i isla neka grupna pesma (sa bivsim pobednicima) i kad sam video koliko su zabolestili ugasio tv.
diptrot i anal ribe sa huba imaju prirodniji izraz lica nego oni sto su tad imali . video sam klip sa Zeljkovim nastupom i drago mi je da je sto je tokom nastupa delovao normalno i nije se kreveljio ko debil niti upadao u preterane lazne sevdahe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
to i ja isto pomislio , kao da je nedovrseno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]() Da, sad čuh... ...Pa-50 & Digitech rp70... ![]()
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]()
1000 POSTO !!!!!
JK Rulez ![]() Inace,sto se tice svih pjesama Nina je imala najljepsu pjesmu,ne znam kako je izvela i cije kreacije je nosila ali je sama pjesma za 2 klase iznad ostalih ! Svaka joj cast ! I jos nesto Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |