|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pratim ovaj forum odavno moze se dosta toga nauciti samo mi je malo tesko da kuckam
![]() Dal neko zna ko je radio Danijelu (mozda bas neko sa foruma)zadnji cd i koji ovo moze biti bubanj koji je koristen? Volim ovaj neutral sound na njemu pa me interesuje a cini mi se da nije nista od VST plugova,pozdrav http://www.youtube.com/watch?v=GDpBjgkLI-Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Vidim da se kiseli tema...
Pa, nije ovo ništa revolucionarno. Ako nisu već sa nekog korga, onda je ovo neki Battery ili slično... ...meni je tu veća enigma ciljna grupa, i ko uopšte ovo može da posluša više od 15 sec... ...ali to sam samo ja.... poz'
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa ti si baš uporan Tajsame...
Zašto ovo radiš?! Jel ti nije dosta bilo upozorenje i poziv da se uozbiljiš...!? Imaš druže razne te forume za sise, blejanje, fejsbuke i ostala klinačka govna, zašto skrnaviš ovako, ako već ne znaš (pre nećeš) da pripomogneš ili kažeš neku korisnu...?! U čemu je fora, stvarno pitam?! Molim kolege da obrišu ovo sranje, i moje i gosn' Tajsama...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Slazem se sa tobom,ja nisam htio da komentarisem ni pjesmu niti aranzman ali svako ima svoju publiku i od nje zivi,mene je samo interesovao bubanj nista vise,moze li biti da je ocean way jer jedino njega nemam? Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Meni liči na neki komplet iz Battery, pa malo "podebljan" i to je to... Treba naći ko je radio, sigurno ga "stalno" koristi... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubanj | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-08-2011 11:40 AM |
Blu Mar Ten objkanisli neke stvari vezano za produkciju | voomighty | Produkcija Elektronske Muzike | 5 | 19-09-2010 01:53 AM |
Misljenje vezano za tonski studio | damnjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 29-05-2009 09:54 PM |
Pitanje vezano za mixer | Madagascar | Computer Hardware | 1 | 13-01-2009 05:37 PM |
RME 400 - Pitanje vezano za pred-pojacalo | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-01-2009 02:15 AM |