|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sta se konzumira?
Ja sam zakleti "Jelendzija" i evo sad predjoh lagano na "Pils Plus",dok ima ova neka ogranicena serija i odlicno je pivo, a i jevtinije...
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Amstel, isključivo staklenih 0.5l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Posle visegodisnjih kanonada organizma ranim losim ambalazama i sadrzajima,tu mislim na limenke i one kese od dva litra od Q-paka, i slicnih s..nja samo je staklo konza
![]() Znaci kad se ima, onda Bavaria ili Tuborg ili mozda ne daj Boze Heinken ![]() ![]() Kad je nestajalo bilo je i ovakvih inspiracija u nedostatku jos goriva he he, hik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ostala piva deluju mlaka da ne kazem bljutava nakon konzumiranja istih , i dalje se proizvodi na "starinski nacin" !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
^ uspeo si da me iznenadish i razocharsh u istom minutu!!!
![]() ...jbg nemam obichaj da gledam "lokaciju" ljudima xe xe Maximalno sam izbacio pivo iz upotrebe, tako da nema bash neki dobar uvid u trenutnu situaciju na trzishtu, drzim se: crno Nikshicko ili crveni Krugher&Brent <3 (kad je u prilici da se uzme!) Staklenac Amstela sam cirko par puta proshlog meseca, nemam zamerke... OK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
a sto sam te smorio ? vec par godina zivim u skoplju , pivo im je super , kad odem u bg ili kad se zazelim zemun/srbije imam jelena u svakom obliku , pa i avionski mogu da dobijem sta mi treba ako nema ovde , porediti jelen lav i sl. sa skopskim je smesno , prvom prilikom cim budes bio u makedoniji obavezno naruci skopsko i bice ti jasno zasto mi je zakon , nit je voda kao sto su "Strana" pica niti je tesko kako lav ili jelen kao sto umeju da budu ... veruj mi da je skopsko pivo sa doziranjem kvasca vode hmelja savrseno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
?to bi moj kum rekao, ja jo? nisam pio lo?e pivo
![]() Jelen pivo mi je stvarno najbolje od ovih "jugoslovenskih". Od stranih su mi najbolja če?ka, a naročito Kozel. Ali inače mogu piti bilo koju samo nek je hladna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ja se od novije inodomace produkcije opasno hvatam za PAN Lager, hrvatsko i cini mi se Carlsberg produkt a banjalucki Nektar toceni kad je u ponudi i koji nema puno veze sa pakovanim je odlican izbor!
http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 16-12-2011 at 01:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() ![]() ![]() iznenadjujuce dobro pivo je ovo zajecarsko a ima ga i u nekom kaficu na vracaru zajedno sa valjevskim i BIPom?!?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje ludilo... | Bockie | Pricaonica | 7 | 03-10-2011 06:36 AM |
Koje predpojacalo UA? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 06-08-2010 02:08 PM |
Koje predpojacalo?? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 05-10-2009 04:39 PM |
Koje Monitore? | Milanche_show | Monitoring | 8 | 19-01-2008 04:15 PM |
koje pro slusalice za mix? | bezsmisla | Monitoring | 8 | 09-03-2005 10:53 AM |