| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  09-11-2011, 06:29 AM | #141 | 
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
				 |  Re: Mobilne solucije? 

Kako izgleda odziv samog zvucnika ne mozes lako naslutiti ako ga ne izmeris u gluvoj sobi ili napolju. Pri tom se treba setiti  da ti je cilj da ostvaris sto ravniji odziv u svojoj sobi.

__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | 
|   |   | 
|  09-11-2011, 04:16 PM | #142 | |
| Pro Member Join Date: Feb 2006 
				 |  Re: Mobilne solucije? Quote: 
 A ono jes'... Ali sto se zbiva ako promijenim zvucnike? Ili kako sad da mjerim? Sa akcentom na omiljeni model od ova 2 (kog sustinski i nemam)? Zavrsio sam manje-vise sve danasnje 'hitne' obaveze. Evo posle rucka cu da prosaram jos malo da vidim za stalke.. 
				__________________ aje | |
|   |   | 
|  09-11-2011, 06:42 PM | #143 | 
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 

pozicioniraj jedan par... nema tu mnogo mesta za manevre, makar i promenio zvucnike.

__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | 
|   |   | 
|  10-11-2011, 01:59 AM | #144 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 

Ok. Stalaka nidje, a svaka radnja je puna onih stalaka za razglase na sipku (svi su u varijanti ne traze se mnogo ovi koje ti trazis, nemamo na lageru, mozemo da narucimo, pa cekas, pa stignu bla-bla). A ja sam ih mislio i onako uzet za prvu pomoc za mjerenja dok ne napravim/nabavim neke masivnije, tako da ih nisam narucivao.. To mi izmedju ostalih govori lik u jednoj od radnji iza kog stoje PMC zvucnici kojih na moje zaprepastenje ima na lageru.. To se sigurno trazi svaki dan  Uglavnom.. Bilo kako bilo ja se vratih kuci sa Audio Technica ATH-M50 sluskama, a stalke cu vec ili napraviti ili narucivati sa thomann-a, nema druge.. Javljam se kad to sredim.. 
				__________________ aje | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |