Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2011, 05:29 AM   #141
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Mobilne solucije?

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Pod odzivom kutija sam mislio da mackie definitinvno ima neku svoju krivulju (smajli varijanta) jaci bas, izrazeni visoki.. Nije ni bitno
.....
Kako izgleda odziv samog zvucnika ne mozes lako naslutiti ako ga ne izmeris u gluvoj sobi ili napolju. Pri tom se treba setiti da ti je cilj da ostvaris sto ravniji odziv u svojoj sobi.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2011, 03:16 PM   #142
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Pri tom se treba setiti da ti je cilj da ostvaris sto ravniji odziv u svojoj sobi.

A ono jes'... Ali sto se zbiva ako promijenim zvucnike? Ili kako sad da mjerim? Sa akcentom na omiljeni model od ova 2 (kog sustinski i nemam)?

Zavrsio sam manje-vise sve danasnje 'hitne' obaveze. Evo posle rucka cu da prosaram jos malo da vidim za stalke..
Old 09-11-2011, 05:42 PM   #143
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
A ono jes'... Ali sto se zbiva ako promijenim zvucnike? Ili kako sad da mjerim? Sa akcentom na omiljeni model od ova 2 (kog sustinski i nemam)?
pozicioniraj jedan par... nema tu mnogo mesta za manevre, makar i promenio zvucnike.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 12:59 AM   #144
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Ok.

Stalaka nidje, a svaka radnja je puna onih stalaka za razglase na sipku (svi su u varijanti ne traze se mnogo ovi koje ti trazis, nemamo na lageru, mozemo da narucimo, pa cekas, pa stignu bla-bla). A ja sam ih mislio i onako uzet za prvu pomoc za mjerenja dok ne napravim/nabavim neke masivnije, tako da ih nisam narucivao.. To mi izmedju ostalih govori lik u jednoj od radnji iza kog stoje PMC zvucnici kojih na moje zaprepastenje ima na lageru.. To se sigurno trazi svaki dan

Uglavnom.. Bilo kako bilo ja se vratih kuci sa Audio Technica ATH-M50 sluskama, a stalke cu vec ili napraviti ili narucivati sa thomann-a, nema druge.. Javljam se kad to sredim..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules