|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Moderator
|
![]()
Kako izgleda odziv samog zvucnika ne mozes lako naslutiti ako ga ne izmeris u gluvoj sobi ili napolju. Pri tom se treba setiti da ti je cilj da ostvaris sto ravniji odziv u svojoj sobi.
![]() |
#142 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ono jes'... Ali sto se zbiva ako promijenim zvucnike? Ili kako sad da mjerim? Sa akcentom na omiljeni model od ova 2 (kog sustinski i nemam)? Zavrsio sam manje-vise sve danasnje 'hitne' obaveze. Evo posle rucka cu da prosaram jos malo da vidim za stalke..
![]() |
![]() |
#143 |
Moderator
|
![]()
pozicioniraj jedan par... nema tu mnogo mesta za manevre, makar i promenio zvucnike.
![]() |
#144 |
Pro Member
|
![]()
Ok.
Stalaka nidje, a svaka radnja je puna onih stalaka za razglase na sipku (svi su u varijanti ne traze se mnogo ovi koje ti trazis, nemamo na lageru, mozemo da narucimo, pa cekas, pa stignu bla-bla). A ja sam ih mislio i onako uzet za prvu pomoc za mjerenja dok ne napravim/nabavim neke masivnije, tako da ih nisam narucivao.. To mi izmedju ostalih govori lik u jednoj od radnji iza kog stoje PMC zvucnici kojih na moje zaprepastenje ima na lageru.. To se sigurno trazi svaki dan ![]() Uglavnom.. Bilo kako bilo ja se vratih kuci sa Audio Technica ATH-M50 sluskama, a stalke cu vec ili napraviti ili narucivati sa thomann-a, nema druge.. Javljam se kad to sredim..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|