|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam otvoren midi fajl u cubaseu a ne mogu da mu nadjem naziv?? treba mi naziv a ne mogu da pustam 10 000 midi fajlova koliko ih imam jedan po jedan da bi saznao, da li postoji neki nacin...??? molim vas?? hitno mi je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pogledaj na vrhu pise ti koji si file otvorio, ako ga vec imas otvorenog save pod drugim nazivom pa ces ga imati nadalje ako opet ne zaboravis
Last edited by Braca; 25-08-2011 at 05:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
gde gore buraz? radi se o tome da sam ja otvorio midi nekog treka koji mi se dopao i krenuo da radim i sad kad sam zavrsio rmx ne znam koji sam trek rmx ovao razumes?? smorio sam se ko passss ((((((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ako mislis ono gore levo ...file name...ne vredi...taj midi kad sam otvorio on se razlozio na ritam i instrument deonice tako da ako kliknem na bilo sta od toga pise mi bass, guitar, main riff itd....nema naziva kompletnog treka (((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
ne znam nista oko Cubase-a, ali znam da od samog pocetka treba uredno imenovati sve fajlove / audio / midi / itd...i to po verzijama. Onda se sve zna gde je i sta je..
![]() Sve je u organizaciji !
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc!!! | dooksy | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 30-09-2010 09:44 PM |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
hitno trebam pomoc | mikrofon | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 18-11-2008 10:52 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |